«Εκει που οι “ανετοιμοι συριζομαδουροι” τα ειχαν καταφερει, οι “ετοιμοι” επαγγελματιες της Ν.Δ. απετυχαν παταγωδως»

Ο Στ. Σακελλίων για την απουσία της Ελλάδας από τη διάσκεψη για τη Λιβύη

Την απουσία της Ελλάδας από τη διάσκεψη για τη Λιβύη σχολιάζει σε γραπτή του δήλωση με καυστικό τρόπο ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων.

Όπως θυμίζει ο ίδιος, «τον Νοέμβρη του 2018 -κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- η Ελλάδα είχε κληθεί και είχε συμμετάσχει στην διεθνή διάσκεψη για την Λιβύη που είχε γίνει στο Παλέρμο της Ιταλίας». Όμως «στη διάσκεψη που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο τώρα η Ελλάδα με κυβέρνηση Ν.Δ. είναι απούσα. Δεν προσκλήθηκε» τονίζει ο κ. Σακελλίων για να υπογραμμίσει πως «εκεί λοιπόν που οι “ανέτοιμοι συριζομαδούροι” τα είχαν καταφέρει, οι “έτοιμοι” επαγγελματίες της Ν.Δ. απέτυχαν παταγωδώς».

«Όταν λοιπόν» συμπληρώνει ο ίδιος «δηλώνεις σε όλους τους τόνους ότι είσαι δεδομένος και προβλέψιμος όπως δήλωνε ο κ. Μητσοτάκης πριν από την επίσκεψη του στις Η.Π.Α., τότε ασφαλώς κανείς δεν έχει ανάγκη να ακούσει την γνώμη σου και κανείς ασφαλώς δεν σε καλεί».

«Οι εκ των υστέρων κραυγές διαμαρτυρίας απλώς δείχνουν την ανεπάρκεια σου και είναι για εσωτερική κατανάλωση. Τοιούτοι μας έπρεπαν αρχιερείς;» τονίζει ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κλείνοντας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.