Την πιτα του εκοψε ο Συλλογος Τριτεκνων ν. Ροδοπης

Βραβεύοντας παιδιά οικογενειών – μελών του που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής για την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων ν. Ροδόπης «Η Κιβωτός των Παιδιών» που έλαβε χώρα την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου.
 

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε εκ μέρους του Συλλόγου  η πρόεδρος κ. Μαρία Κακουλόγλου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Ροδόπης κ. Δημήτρης Χαρίτου, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Κομοτηνής κ.κ. Δημήτρης Πολιτειάδης και Γιάννης Μουρτίδης, καθώς και ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ. Γιάννης Κυριαζή.
 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες ήταν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Θεόδωρος Μανίτσας και Κίμωνας Λεχούδης, οι οποίοι και στην συνέχεια, μαζί με τους προαναφερθέντες επέδωσαν τους επαίνους σε μέλη τρίτεκνων οικογενειών που φέτος πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 

Την βασιλόπιτα που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.Παντελεήμων, έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Κακουλόγλου απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες για την παρουσία αλλά και την γενικότερη στήριξη προς όλους τους παρευρισκομένους, ενώ τυχερή της βασιλόπιτας αναδείχθηκε η κ. Μαρία Κασσέρη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.