Στο ερχομενο δημοτικο συμβουλιο η συσταση ΔΕΥΑ στον Δημο Ιασμου

Ο. Μουμίν: «Έτοιμη η οικονομοτεχνική μελέτη∙ ενήμεροι οι επικεφαλής των παρατάξεων»

Ένα βήμα πιο κοντά στη σύσταση Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης πηγαίνει η δημοτική αρχή Ιάσμου. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κ. Οντέρ Μουμίν η οικονομοτεχνική μελέτη σύστασης είναι ήδη έτοιμη, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε σχετικά και τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου. Το θέμα αναμένεται να τεθεί προς έγκριση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με τον δήμαρχο να εκφράζει την ελπίδα πως θα υπερψηφιστεί ομοφώνως.
 
Καταγράφοντας τους λόγους που επιβάλουν την ίδρυση Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης στον δήμο Ιάσμου, ο κ. Μουμίν αναφέρθηκε στην ποιότητα του νερού που «είναι προβληματική σε πολλούς οικισμούς» στην αύξηση των κλοπών από το υδρευτικό δίκτυο, τις ελλιπείς ή ανύπαρκτες υδρομετρήσεις των τελευταίων χρόνων αλλά και τις αδικίες σε βάρος των συνεπών καταναλωτών έναντι των σκόπιμων οφειλετών.
 
«Το έργο του βιολογικού καθαρισμού Ιάσμου ολοκληρώνεται. Δημιουργούνται 15 θέσεις εργασίας. Έτσι λοιπόν η σύσταση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης δήμου Ιάσμου κρίνεται επιβεβλημένη» τόνισε ο κ. Μουμίν κλείνοντας, για να διαβεβαιώσει πως με την ίδρυση της ΔΕΥΑΔΙ σε βάθος τετραετίας δεν θα επέλθει καμία αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.