Στους εκλογικους καταλογους οι γεννηθεντες το 2003

Ο Δήμος Κομοτηνής καλεί σε επικαιροποίηση των στοιχείων κατοικίας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Τμήμα Δημοτολογίου, Ληξιαρχείου, Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Δήμου Κομοτηνής με την οποία κάνει γνωστό πως στην πρώτη αναθεώρηση του εκλογικού καταλόγου έτους 2020 του Δήμου (πρώτου διμήνου 2020)  θα ενταχθούν σε αυτόν ως νέοι εκλογείς όλοι οι δημότες μας  που γεννήθηκαν το έτος 2003, ανεξάρτητα της ημερομηνία γεννήσεώς τους. Γι’ αυτό το λόγο και προκειμένου, να ενταχθούν στο ανάλογο εκλογικό διαμέρισμα που υπάγεται η κατοικία τους, καλεί να προσέλθουν  στην υπηρεσία οι γονείς  των γεννηθέντων του 2003, προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία της διεύθυνσής της κατοικίας τους, το αργότερο μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση σε περίπτωση που η δηλούμενη κατοικία διαφέρει από την ήδη καταχωρημένη στο δημοτολόγιο, θα πρέπει να προσκομίζεται πρόσφατη βεβαίωση κατοικίας (τελευταίου εξαμήνου) ή εκκαθαριστικό εφορίας 2019, από τα οποία να προκύπτει η νέα διεύθυνση.

Σε περίπτωση που δε γίνει η ανωτέρω επικαιροποίηση της διεύθυνσης κατοικίας τους, θα ενταχθούν  σε εκλογικό διαμέρισμα σύμφωνα με την ήδη διαθέσιμη διεύθυνση στην υπηρεσία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.