Μοιραστηκαν βαθμους και εντυπωσεις Ελπιδα Σαπων και Δοξα Νεου Σιδηροχωριου

Ελπίς Σαπών - Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 13ης Αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης μεταξύ της Ελπίδας Σαπών και της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου στο γήπεδο των Αρχοντικών. Οι δύο ομάδες είχαν σαν κύριο στόχο να προφυλάξουν την εστία τους και μέσα από αντεπιθέσεις να χτυπήσουν και να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο 18΄ η πρώτη απειλή ήταν για την Ελπίδα με πρωταγωνιστή τον Μπόζη, το σουτ του οποίου απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Τσομπανόπουλος ενώ στο 41΄ ο Δραγανίδης έπιασε την μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπακωνσταντίνου με τον Νταφόπουλο να απομακρύνει με τα πόδια ενστικτωδώς.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φάσεις με την Ελπίδα να μένει με παίχτη λιγότερο στο 82΄ μετά την αποβολή του Φούντα με την Δόξα να πιέζει χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα

Διαιτητής: Τομάρας Βοηθοί: Τζιώτζιος,Γκιόσης

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος, Μπαμπούρης ,Πασάς , Λειβαδιώτης ,Φούντας, Ζήνωνος, Τριαντόπουλος. Μπόζης(89΄ Μανουσάκης) Εμρέ,  (78΄ Χαϊνάκης) Κουδούνης (72΄ Γαβριήλ) 

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης)  Τσομπανόπουλος  Αμοιρόπουλος  (89΄ Παππούς) Δερμιτζάκης (52΄ Τρούπκος)  Παπαδόπουλος, Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλης, Κεφαλούκος, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Παπακωσταντίνου (62΄ Μουρατίδης)

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.