Οι δηλωσεις των προπονητων μετα το ΑΕ Κομοτηνης – Αριστοτελης Σκυδρας

Όλα όσα δήλωσαν Ηλίας Κρεούζης και Κώστας Πασπαλάς

Στο γεγονός πως η ΑΕ Κομοτηνής δέχεται έναν πόλεμο από πολλές πλευρές στάθηκε η ΑΕ Κομοτηνής, ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αποχώρηση του από την ομάδα μαζί με τον Βλαχόπουλο. «Από την στιγμή που βρίσκομαι στην Κομοτηνή, η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και αυτό μάλλον κάποιους δεν τους αρέσει» τόνισε ο κ. Κρεούζης επισημαίνοντας πως «η ομάδα δέχεται πόλεμο, τον οποίον δεν καταλαβαίνω».

Επιπλέον ο κ. Κρεούζης στάθηκε στο γεγονός πως οι άνθρωποι της διοίκησης ασχολούνται όλη ημέρα με την ομάδα και για αυτό τόνισε πως ίσως υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει. «Εγώ δεν θα είμαι μία ζωή εδώ, είμαι αναλώσιμος αλλά δεν μπορεί να γράφεται ότι μπορεί να φύγει μεσούσης της σεζόν» είπε αγανακτισμένος ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής. Σχετικά με την αναμέτρηση, ομολόγησε πως η εβδομάδα κύλησε με πολλά προβλήματα με αρρώστιες και απουσίες αλλά οι αθλητές της ΑΕ Κομοτηνής δείχνοντας αυταπάρνηση πήραν τη νίκη.

Στην αντίπερα όχθη ο νέος τεχνικός του Αριστοτέλη Σκύδρας, Κώστας Πασπαλάς παραδέχθηκε πως στην Κομοτηνή γίνεται πολύ καλή δουλειά, συγχαίροντας τους ανθρώπους για την προσπάθεια. «Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολη αποστολή αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι» τόνισε ο κ. Πασπαλάς επισημαίνοντας πως στόχος είναι η είσοδος στην πεντάδα, που οδηγεί στην Pre League , αν και εφόσον δημιουργηθεί.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.