Νεα χρονια, νεα στεγη για τον Συνδεσμο Εφεδρων Αξιωματικων ν. Ροδοπης

Ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς μια ακόμα δραστήρια χρονιά

Με το δεξί μπήκε η χρονιά για τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών ν. Ροδόπης, που λίγες μέρες αφού μπήκε στην νέα έδρα του, έφερε τα μέλη του κοντά κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.
 

Για αυτό άλλωστε και το 2020 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά, σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Θανάση Τσαρδακλή, έχοντας αποκτήσει στέγη στην Ανδρούτσου 30, όπου μπορούν να τους βρίσκουν τόσο τα παλιότερα όσο και τα νεότερα μέλη τους.
 
Σύντομα θα ανακοινώσουν τις δράσεις τους για την φετινή χρονιά, με τον κ. Τσαρδακλή να σημειώνει πως είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται με αφορμή τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό κορμό.
 

Το ευχάριστο για τον Σύλλογο, σημείωσε, είναι ότι ενώ παραμένουν ενεργοί και οι παλιότεροι, έρχονται συνεχώς σε αυτόν και νεότερα μέλη, που τιμούν σταθερά τον θεσμό του εφέδρου αξιωματικού.
 
Στην συνέχεια ο Επίκουρος καθηγητής του Δ.Π.Θ κ. Ιωάννης Μπακιρτζής εκφώνησε λόγο με θέμα τα 100 χρόνια της ενσωμάτωσης στη Θράκη στον εθνικό κορμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.