Τεσσερα μουσικα «ανθη της νιοτης» ερμηνευσαν εργα για σολο πιανο

Μάγεψαν μικρούς και μεγάλους που έδωσαν το «παρών» στη συναυλία

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η συναυλία μουσικής δωματίου που έφερε το όνομα «Οι νέοι παίζουν για τους νέους», σε συνέχεια του κύκλου που διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ και την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Δημήτρη Σβυντρίδη, το απόγευμα της Κυριακής στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην Rex) Koμοτηνής.
 
Κατά την 3η του «σεζόν», το τρίτο επεισόδιο του κύκλου μουσικής δωματίου, ανέλαβαν να διανθήσουν τέσσερις νεαροί πιανίστες της περιοχής, ο Νικόλαος Βλαδημιρίδης, ο Κωνσταντίνος Κουμπάκης, ο Δημήτρης Λυρατζής και η Μυρτώ Φαλαλάκη.
 

Συγκεκριμένα, ο Ν. Βλαδημιρίδης ερμήνευσε έργα C. Debussy, A. Babajanian, A. Schoenberg, ο Κ. Κουμπάκης θα ερμηνεύσει έργα F. List, R. Korsakov, S. Rachmaninoff, F.Chopin, C. Debussy, ο Δ. Λύρατζης θα ερμηνεύσει έργα J. S. Bach , F .Chopin και η Μ. Φαλάλακη θα ερμηνεύσει έργα J. S. Bach, L. V. Beethoven
 
Οι δεξιότητες των μικρών μουσικών, αναδείχθηκαν στην εν λόγω συναυλία, προσφέροντας στιγμές συγκίνησης στους οικείους τους αλλά και αμέριστου θαυμασμού σε όσους παρευρέθηκαν για να την παρακολουθήσουν.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.