Μια θεση για οχτω μηνες στην Ιατροδικαστικη Υπηρεσια Θρακης

ΥΕ Νεκροτόμων η ειδικότητα που αναζητείται

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών Αθηνών και Θράκης εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Από την κατανομή των θέσεων, ένα άτομο ειδικότητας ΥΕ Νεκροτόμων θα προσληφθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης, που εδρεύει στην Κομοτηνή, για διάστημα οχτώ μηνών.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπουργείο Δικαιοσύνης Μεσογείων 96, Τ.Κ.115 27- Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοίκησης και Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κας Μολυμπάκη (τηλ. επικοινωνίας: 213 1307560).
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα καταστήματα των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών Αθηνών και Θράκης και στον χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Αθηνών και Κομοτηνής, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Info

Στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο βρίσκεται ολόκληρη η ανακοίνωση: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A826%CE%A9-%CE%A46%CE%9F?inline=true

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.