Το soundtrack της ζωης μας μεσω των One hour before the trip

Που ανέβηκαν στην σκηνή του «Οχτώ» και μας «ταξίδεψαν» αλλού…

Ακούγοντας το soundtrack της ζωής μας… αυτόν τον τίτλο θα μπορούσε να προσδώσει κάποιος στο χθεσινό live των One hour before the trip που πραγματοποιήθηκε στο Καφέ Μπαρ «Οχτώ».
 
Ένα ατέλειωτο ορχηστρικό soundtrack με progressive rock και ψυχεδελική μουσική, όπου τα κιθαριστικά ξεσπάσματα έδιναν τη θέση τους σε πολυρυθμικές εναλλαγές και όλα αυτά συνδυασμένα με ατμοσφαιρικά ηχοχρώματα, που μοιραία σε οδηγούν σε επώδυνες εξομολογήσεις,  δίνοντας σου το έναυσμα να «ταξιδέψεις», άλλοτε με νοσταλγία άλλοτε με ανακούφιση, στις πιο σκοτεινές πλευρές της έως τώρα προσωπικής σου πορείας.
 
Οι One hour before the trip μας έδωσαν από σκηνής αυτό ακριβώς που υπόσχονται μέσα από το τελευταίο studio album τους με τίτλο  “Boarding Pass” τα κομμάτια του οποίου κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του live, την κάρτα επιβίβασης δηλαδή για την έναρξη του «εσωτερικού» αυτού ταξιδιού μας.


 
Ένα διαφορετικό, για τα συνήθη δεδομένα, μουσικό ταξίδι, από το 8μελές οπτικοακουστικό σχήμα που έδεσε ιδανικά με το σκηνικό του «Οχτώ» που κατάφερε να μας κάνει να γίνουμε ένα μαζί τους.
 
Μία εναλλακτική και «σκοτεινή» μουσική πρόταση, που αγκαλιάστηκε από τους «ταξιδιάρηδες» της πόλης μας, που γέμισαν στην κυριολεξία τον χώρο και καταχειροκρότησαν την μπάντα.
 
Ο άνθρωπος μπορεί να ταξιδεύει μέσα του κι απ’ έξω να μένει ακίνητος είχε πει κάποιος και αυτό ακριβώς μας προσέφεραν οι One hour before the trip, ως άλλοι «ξεναγοί», κάνοντας μας να αναμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο «ταξίδι»!

 
Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του live πατώντας πάνω στην κεντρική φωτογραφία!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.