Πρωτη προπονηση Γιαννη Χατζηνικολαου με τον Πανθρακικο (+Gallery)

Φωτο-ρεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση του νέου προπονητή του Πανθρακικού Γιάννη Χατζηνικολάου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Κικίδιο.

                                
Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζηνικολάου και των συνεργατών του (Στοΐνοβιτς, Παντελίδης, Κάντας) πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας, με την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο να συνεχίζεται.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχύτητας και τεχνικής με μπάλα, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και πίεση στον αντίπαλο.            Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης ο νέος προπονητής του Πανθρακικού δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές στον τομέα της αμυντικής τακτικής και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.
Ο Χρήστος Τζάνης ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο από σήμερα, ενώ ο ατομικά προπονήθηκε ο Φρανσίσκο Χαβίτο, σε αντίθεση με τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη αλλά και τον Δημήτρη Χασομέρη, που αμφότεροι επανήλθαν στον κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στυγμιότυπα απο την προπόνηση κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.