Στην 2.998 θεση των ταχυτερα αναπτυσσομενων επιχειρησεων της Ευρωπης τα Θρακικα Εκκοκκιστηρια Α.Ε.

Σύμφωνα με την λίστα του περιοδικού “Inc”

Ανάμεσα στις 5.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ευρώπης για το 2016 και συγκεκριμένα στη θέση 2.998 τoυ αμερικανικού περιοδικού “Inc” φιγουράρουν τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε. του επιχειρηματία Σταμάτη Κουρούδη.
 
Σύμφωνα με το περιοδικό τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε. σε διάστημα τριών ετών σημείωσε αύξηση των εργασιών της κατά 145% με συνολικά έσοδα του 2014 που άγγιξαν τα 34 εκατ. ευρώ.
 
«Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας» ήταν το σχόλιο που έκανε η επιχείρηση στη σχετική γνωστοποίηση της επιτυχίας αυτής, στον λογαριασμό της στο fb.
 
Το περιοδικό “Inc” ιδρύθηκε το 1979 με έδρα τη Νέα Υόρκη και αποτελεί μία μηνιαία έκδοση που επικεντρώνεται στις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Το περιοδικό είναι γνωστό για τις ετήσιες λίστες των 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενων ιδιωτικών εταιρειών στις ΗΠΑ, ενώ ξεκίνησε την λειτουργία του και στην Ευρώπη, τον Φεβρουάριο του 2015. Στην έως τώρα πορεία του σταθμός θεωρείται το τεύχος του Οκτωβρίου του 1981 όπου έγινε το πρώτο περιοδικό που φιλοξένησε τον Steve Jobs στο εξώφυλλό του με την επισήμανση πως «αυτός ο άνθρωπος άλλαξε την επιχειρηματικότητα για πάντα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.