Ολη η πολη στο “Kom Οn Party” (+Gallery)

«Ξεχείλισε» η πλατεία από μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές που έδωσαν το «παρών» στην πρώτη ημέρα των διήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων του Συλλόγου Εβριτών ν.Ροδόπης και της Trelacademy

Άκρως επιτυχημένο κρίνεται το εγχείρημα του “Kom Οn Party” που έκαναν πραγματικότητα φέτος για πρώτη φορά ο Σύλλογος Εβριτών Ν.Ροδόπης και η TRELACADEMY.

Η πρώτη ημέρα των διήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων ξεπέρασε σε αποδοχή και κέφι ακόμα και τις προβλέψεις των διοργανωτών καθώς η κεντρική πλατεία της πόλης μας ξεχείλισε το βράδυ της Πέμπτης στην κυριολεξία από μικρούς και μεγάλους που έγιναν ένα, γιορτάζοντας την έναρξη της φετινής αποκριάς.

Μικροί και μεγάλοι, καρναβαλιστές και μη, αποδέχτηκαν την πρόσκληση των διοργανωτών και δήλωσαν παρόντες στο πρώτο ραντεβού του διημέρου, για να γιορτάσουν υπό τους ήχους της «Εβρίτικης Ζυγιάς» , γύρω από τη φωτιά την Τσικνοπέμπτη, με ένα παραδοσιακό γλέντι, με χορούς και τραγούδια της βορειοελλαδίτικης παράδοσης συνδυασμένα με το πνεύμα των ημερών.

Το γλέντι ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το βράδυ και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον κόσμο να χορεύει ως ένα, στο κέντρο της πλατείας, δημιουργώντας εικόνες μίας πόλης που είχαμε καιρό να αντικρύσουμε στην Κομοτηνή.

Στην προσπάθεια των δύο συλλόγων της πόλης συνέδραμαν τα μέγιστα και οι Σεϊμένιδες του Μορφωτικού Ομίλου Ν. Σιδηροχωρίου αλλά και ο Σύλλογος από το Βελβεντό της Κοζάνης, τα μέλη του οποίου χόρεψαν μαζί με τους Ροδοπίτες και της Ροδοπίτισες, μέχρι νωρίς το ξημέρωμα, συνοδεία άφθονου τσίπουρου, κρασιού αλλά και μεζέδων για τα οποία είχαν μεριμνήσει οι διοργανωτές.  

Σήμερα η πρώτη καρναβαλική παρέλαση

Μετά τις απαραίτητες ανάσες, ο Σύλλογος Εβριτών και η TRELACADEMY επιστρέφουν σήμερα δριμύτεροι με την πρώτη καρναβαλική παρέλαση που θα ξεκινήσει στις 20:00  έξω από τη Λέσχη Κομοτηναίων, για να καταλήξει μετά χορών και τραγουδιών στην πλατεία της Κομοτηνής, όπου το  “Kom Οn Party”  θα συνεχιστεί με τους καρναβαλιστές να ξεφαντώνουν σε ένα άκρως αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα που ετοίμασαν ειδικά για την ημέρα ο DJ Lagos αλλά και το μουσικό συγκρότημα  “Underhill West”. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.