Στις Σαπες η Βουλα Ελευθεριαδου

Στις Σάπες βρέθηκε η γιατρός και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ στη Ροδόπη κ. Βούλα Ελευθεριάδου και έγινε δεκτή με αγάπη και ελπίδα από κατοίκους και  φορείς.
 
Όλοι είχαν να της πούνε και μια καλή κουβέντα και να την διαβεβαιώσουν ότι ήρθε ο καιρός να φύγουν από το συγκεκριμένο «άρμα»… Τώρα που η κυρία Ελευθεριάδου είναι μέλος του Τομέα Μακεδονίας- Θράκης της Ν.Δ. μπορεί εξάλλου να μεταφέρει καλύτερα ορισμένα ζητήματα που αφορούν την περιοχή στο κέντρο και να κάνει γνωστό ότι οι τόσες δημόσιες υπηρεσίες που έφυγαν κακήν κακώς από τις Σάπες κάνανε τεράστιο κακό στην όμορφη αυτή περιοχή.
 
Άλλωστε σε κάτι τέτοιο στόχευαν οι συναντήσεις της με τον δήμαρχο, με εκπροσώπους των αγροτών και των κτηνοτρόφων, με εκπροσώπους της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. και με απλούς πολίτες.  Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η καταγωγή της κ. Βούλας είναι  από το πανέμορφο ακριτικό χωριό, το Κίζαρι. Πιστεύω οτι η Βούλα ξεκίνησε πολύ νωρίς την προεκλογική της δραστηριότητα, γιατί όπως λέει και ο λαός μας «οι νοικοκύρηδες πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Εγώ το μόνο που έχω να της πω είναι καλό και έντιμο αγώνα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.