Το Color Wars εφτασε και στη Θρακη

Το Σάββατο στην Ξάνθη ένα «ξέφρενο» πάρτυ χρωμάτων

Μία δράση που έχει κερδίσει χιλιάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο συστήνει στο κοινό της Θράκης ο πολιτιστικός σύλλογος Ξάνθης «Οι Βάτραχοι». Ο λόγος για το Xanthi Color Wars που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου στο πάρκινγκ του πρώην καζίνου Ξάνθης.

Στο πρωτότυπο, ομολογουμένως, για την περιοχή δρώμενο έχει δηλώσει ήδη τη συμμετοχή του και ο σύλλογος από την Κομοτηνή, Trelacademy, ο οποίος θα δώσει δυναμικό παρών με το λεωφορείου που θα μεταφέρει τα μέλη του συλλόγου στη γειτονική πόλη να είναι ήδη γεμάτο.

Το πρόγραμμα 

Line Up: Παρουσίαση George Mavridis
14:00 – Dj Morrello (Xanthi)
15:00 – Xanthi Gunz Beatbox (Xanthi) live act
15:20 – Dj Esteban (Xanthi) στις 16:00 – 1η ομαδική ρίψη
16:40 – Dj George X (Xanthi) – στις 17:00 – 2η ομαδική ρίψη
18:00 – Ypoxthonios (Thess) live act
18:40 – Dj Stelios Rimadis (Thess) στις 19:00 – 3η ομαδική ρίψη
20:00 – Dj Stavros Andonoudis (Thess) 

Τι είναι το Color Wars 

Το Color Wars είναι το μεγαλύτερο πάρτυ χρωμάτων που έχει επικρατήσει σε όλο τον κόσμο. Είναι ο «πόλεμος» με την πούδρα χρώματος, ένα έθιμο το οποίο έρχεται από τη μακρινή Ασία όπου με αυτό οι άνθρωποι υποδέχονται την Άνοιξη, έτσι όπως της αρμόζει. Η πούδρα αυτή είναι ειδικά κατασκευασμένη από αλεύρι ρυζιού, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί με απαραίτητα φυσικά συστατικά για να την χρησιμοποιήσετε άφοβα στην ύπαιθρο. Το χρώμα σε πούδρα παρέχει μέγιστη λαμπρότητα.

Η πούδρα δεν έχει επιβλαβή συστατικά για τον οργανισμό, είναι κλινικά ελεγμένη και διαθέτει πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φυσικά, η πούδρα είναι επίσης συμβατή για τα μαλλιά και το δέρμα. Φεύγει εύκολα με αέρα και με νερό και τα ρούχα έχουν εύκολη πλύση στο πλυντήριο.

Info
Είσοδος 3 ευρώ με ένα σακουλάκι χρώμα.
Ώρα: 14.00 – 21.00
Μέσα στον χώρο θα υπάρχουν αμέτρητα σακουλάκια χρώμα με έξτρα κόστος 2ευρώ καθώς επίσης νερά και αναψυκτικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.