Το κινηματογραφικου μενου της εβδομαδας

«Ομάδα αυτοκτονίας» και «Μαμάδες με κακή διαγωγή» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Πλήρως ανανεωμένο επιστρέφει μετά το μικρό θερινό του διάλειμμα το πρόγραμμα προβολών στο Odeon Kosmopolis, περιλαμβάνοντας πέντε ταινίες. Για τους λάτρεις των περιπετειών υπάρχουν οι επιλογές των ταινιών «Ομάδα Αυτοκτονίας», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Άγιερ, και «Το μούτρο: Η επιστροφή» με τους Τζέισον Στέιθαμ, Τζέσικα Άλμπα, Τόμι Λι Τζόουνς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Στην κατηγορία των κωμωδιών ανήκει η ταινία «Μαμάδες με κακή διαγωγή» που φέρει την υπογραφή των σεναριογράφων του επιτυχημένου «The Hangover».
 
Παράλληλα για τους λάτρεις, μικρούς και μεγάλους των ταινιών animation υπάρχουν δύο επιλογές. Ο λόγος για το τελευταίο μέρος της Εποχής των παγετώνων και την ταινία «Μπάτε σκύλοι αλέστε» από τους δημιουργούς των αγαπημένων “minions”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Ομάδα αυτοκτονίας 

Η αμερικανίδα πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, Αμάντα Γουόλερ, έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν, ή θα αποφασίσουν να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του; 

Το μούτρο: Η επιστροφή

Μετά τον θάνατο του Στιβ ΜακΚένα, του συνεργάτη που αποδείχτηκε εχθρός, ο Άρθουρ Μπίσοπ αφήνει πίσω του τη «δουλειά» του επαγγελματία δολοφόνου. Αλλά όταν ο πλέον δεινός του εχθρός απαγάγει την αγάπη της ζωής του, αναγκάζεται να ταξιδεύσει ανά την υφήλιο για να επιτύχει τρεις απίθανα δύσκολες δολοφονίες, κάνοντας τις μάλιστα να μοιάζουν με ατυχήματα. 

Μπάτε σκύλοι αλέστε 

Ο Μαξ, ένα τεριέ, ζει στην ησυχία του σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Όντας ο αγαπημένος της αφεντικίνας του, βλέπει τη ζωή του να αναποδογυρίζει όταν στο σπίτι μπαίνει ένα ατσούμπαλο μπάσταρδο, ο Ντουκ. Πρέπει όμως να αφήσουν στο πλάι τις αψιμαχίες τους, όταν ανακαλύπτουν ότι ένας αξιαγάπητο λευκός κούνελος, ο Σνόουφλεϊκ, διοργανώνει έναν στρατό από αδέσποτα με σκοπό να πάρει εκδίκηση από όλα τα ευτυχισμένα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους. 

Η εποχή των παγετώνων: Σε τροχιά σύγκρουσης 

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια αλληλουχία γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες. 

Μαμάδες με κακή διαγωγή 

Η Έιμι Μίτσελ βάζει την οικογένεια της πρώτη, και δεύτερη, και τρίτη. Αλλά ο μάλλον ανώριμος σύζυγος της, τα ενοχλητικότατα παιδιά της και το ηλίθιο της αφεντικό παίρνουν όλη της τη δόξα. Όταν δύο ψηλομύτες μητέρες στο σχολείο των παιδιών την οδηγούν στα άκρα, η Έιμι σπάει. Γίνεται ομάδα με δύο άλλες μητέρες «β` κατηγορίας» και αποφασίζει να απελευθερωθεί, κάτι που συνταράζει τη ζωή της, αλλά ίσως την κάνει καλύτερη μητέρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.