Το κινηματογραφικου μενου της εβδομαδας

«Sully» και «Cafe Society» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα προβολών του Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για τις κωμωδίες «Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» και «Εννιά ζωές» που ενδείκνυνται για ένα ευχάριστο οικογενειακό απόγευμα.
Επίσης και αυτή την εβδομάδα συνεχίζονται οι προβολές των ταινιών «Sully» με τον Κλιντ Ίστγουντ να υπογράφει τη σκηνοθεσία και τον Τομ Χανκς να πρωταγωνιστεί, , η νέα ταινία του Γούντι Άλεν «Cafe Society», αλλά και για τους λάτρεις των περιπετειών στη μεγάλη οθόνη οι ταινίες «Jason Bourne» με τον Ματ Ντέιμον, «Ομάδα Αυτοκτονίας», εμπνευσμένη από το σύμπαν των υπερ-ηρώων της DC αλλά και «Το μούτρο: Η επιστροφή» με ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Εννιά ζωές
 
Ο Τομ Μπραντ είναι ένας δισεκατομμυριούχος, πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού. Η εταιρία του, η FireBrand, δεν έχει ανταγωνισμό μετά το μεγαλύτερο της επίτευγμα ως σήμερα, τον υψηλότερο ουρανοξύστη στο βόρειο ημισφαίριο. Αλλά η εργασιομανία του Τομ τού στερεί κάθε δεσμό με την οικογένειά του, ειδικά την όμορφη σύζυγό του, Λάρα, και την αξιαγάπητη κόρη του, Ρεμπέκα. Και τα 11α γενέθλια της δεύτερης ήρθαν και θέλει το ίδιο δώρο που ζητάει κάθε χρόνο: μια γάτα. Ενώ ο Τομ σιχαίνεται τις γάτες, φέτος έχει ξεμείνει από δώρα και τελευταία στιγμή προσπαθεί να αγοράσει μία. Το GPS τον βγάζει σε ένα μυστικιστικό πετ-σοπ, με παλιές κι εξωτικές γάτες, όπου ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του, ο Φέλιξ Πέρκινς, του παρουσιάζει έναν μεγαλοπρεπή γάτο, τον Κο Φάζιπαντς. Καθ’ οδόν για το σπίτι, το αυτοκίνητο ανατρέπεται. Όταν ανακτά τις αισθήσεις του, ο Τομ ανακαλύπτει ότι έχει παγιδευτεί μέσα στο σώμα του γάτου.
 
Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς

Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι πλέον 43ών ετών, ακόμα εργένισσα, ώσπου ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Φυσικά, δεν είναι σίγουρη για το όνομα του πατέρα. Ακόμα διατηρεί σχέσεις με τον Μαρκ Ντάρσι, αλλά στο προσκήνιο έχει μπει και ο δισεκατομμυριούχος Τζακ Κουάντ.
 
Sully
 
O πολυβραβευμένος και καταξιωμένος Αμερικάνος σκηνοθέτης Κλιντ Ίστγουντ ετοιμάζεται για το νέο του κινηματογραφικό project που για μια ακόμη φορά βασίζεται στα ηρωικά κατορθώματα ενός γενναίου ανδρός. Η ταινία θα μας διηγηθεί την δραματική ιστορία της ζωής του Καπετάνιου Τσέσλι ‘Σάλι’ Σάλενμπέργκερ, που έγινε ήρωας για όλη τη χώρα, όταν προσγείωσε το ακινητοποιημένο disabled τζετ στον Ποταμό Χάντσον, σώζοντας τις ζωές όλων των επιβατών.
 
Cafe Society
 
Νέα Υόρκη, δεκαετία του ’30. Μην αντέχοντας τους καβγάδες των γονιών του, τον γκάνγκστερ αδελφό του και την οικογενειακή επιχείρηση, ο Μπόμπι Ντόρφμαν αποφασίζει να αλλάξει δραστικά τη ζωή του. Έτσι, αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο Χόλιγουντ όπου ο πανίσχυρος ατζέντης θείος του τον προσλαμβάνει ως παιδί για όλες τις δουλειές. Ο Μπόμπι γρήγορα ερωτεύεται ένα κορίτσι, το οποίο όμως είναι δεσμευμένο. Ο Μπόμπι συμβιβάζεται με τη φιλία της – ώσπου μια μέρα το κορίτσι χτυπά την πόρτα του και του λέει ότι ο φίλος της μόλις την χώρισε. Ξαφνικά, η ζωή του Μπόμπι παίρνει νέα, ιδιαίτερα ρομαντική τροπή!
 
Jason Bourne
 
Εφτά χρόνια μετά την ανάκτηση της μνήμης του και την εξαφάνισή του, ο Τζέισον Μπορν ξαφνικά επιστρέφει σε μια εποχή που ο κόσμος είναι πιο ασταθής από ποτέ άλλοτε, για να αποκαλύψει την κρυμμένη αλήθεια για το παρελθόν του. Την ίδια στιγμή, ένα νέο πρόγραμμα δημιουργείται για να τον εντοπίσει και να τον εξουδετερώσει.
 
Ομάδα αυτοκτονίας
 
Η αμερικανίδα πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, Αμάντα Γουόλερ, έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν, ή θα αποφασίσουν να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του;
 
Το μούτρο: Η επιστροφή
 
Μετά τον θάνατο του Στιβ Μακ Κένα, του συνεργάτη που αποδείχτηκε εχθρός, ο Άρθουρ Μπίσοπ αφήνει πίσω του τη «δουλειά» του επαγγελματία δολοφόνου. Αλλά όταν ο πλέον δεινός του εχθρός απαγάγει την αγάπη της ζωής του, αναγκάζεται να ταξιδεύσει ανά την υφήλιο για να επιτύχει τρεις απίθανα δύσκολες δολοφονίες, κάνοντας τις μάλιστα να μοιάζουν με ατυχήματα.

Μόνο σήμερα και αύριο 

Ψάχνοντας τη Ντόρι

Έξι μήνες έχουν περάσει από τη διάσωση του μικρούλη Νέμο. Η ηρωίδα αυτής της περιπέτειας, η αμνησιακή Ντόρι, ζει ήσυχα ανάμεσα στα άλλα ψαράκια κλόουν. Σε μια επίσκεψη του σχολείου της πλάι στον Νέμο για να δουν ψάρια που αποδημούν, αισθάνεται νοσταλγία για το δικό της σπίτι και μαζί της έρχονται παιδικές μνήμες. Θυμάται κάτι για ένα κόσμημα του Μοντερέι στην Καλιφόρνια. Μαζί με τον Νέμο και τον Μάρλιν, ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι για να βρει την οικογένειά της και μαζί καταλήγουν στο ινστιτούτο θαλάσσιας ζωής της ακτής Μοντερέι, όπου συναντούν τον Μπέιλι, μια λευκή φάλαινα, την Ντέστινι, μια φάλαινα καρχαρία και το χταπόδι Χανκ, οι οποίοι γίνονται οι οδηγοί της Ντόρι.
 
Μπάτε σκύλοι αλέστε
 
Ο Μαξ, ένα τεριέ, ζει στην ησυχία του σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Όντας ο αγαπημένος της αφεντικίνας του, βλέπει τη ζωή του να αναποδογυρίζει όταν στο σπίτι μπαίνει ένα ατσούμπαλο μπάσταρδο, ο Ντουκ. Πρέπει όμως να αφήσουν στο πλάι τις αψιμαχίες τους, όταν ανακαλύπτουν ότι ένας αξιαγάπητο λευκός κούνελος, ο Σνόουφλεϊκ, διοργανώνει έναν στρατό από αδέσποτα με σκοπό να πάρει εκδίκηση από όλα τα ευτυχισμένα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους.
 
Η εποχή των παγετώνων: Σε τροχιά σύγκρουσης
 
Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια αλληλουχία γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.