Οι μαθητες του Θρακικου Ωδειου Κομοτηνης συμπραττον επι σκηνης με το μουσικο εργαστηρι Ολυμπου

Σε μια συναυλία-γιορτή της μουσικής το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων

Τη δική του γιορτή της μουσικής που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων διοργανώνει για το Σάββατο 1 Οκτωβρίου το Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους παραβρεθούν να δουν εκ του σύνεγγυς τη δουλειά των καθηγητών, τη διαφορετικότητα του ωδείου, την ποιότητά και το επίπεδό του έργου του.

Όπως αναφέρει το ωδείο σε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιόντας την εκδήλωση «η έναρξη της ωδειακής χρονιάς 2016-2017 σηματοδοτείται με μια συναυλία-ορόσημο που καταδεικνύει το επίπεδο των μαθητών μας και τη δεινότητά τους να συμπράττουν αρμονικά σε ορχήστρα και μουσικά σύνολα. Μαθητές του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής συνεργάζονται και “δένουν” σε σύνολο με το μουσικό εργαστήρι Ολύμπου, παρουσιάζοντας ένα συναυλιακό πρόγραμμα, αντάξιο επαγγελματιών μουσικών».
 
Παράλληλα βέβαια θα λειτουργεί στο χώρο της Λέσχης έκθεση ζωγραφικής από το τμήμα ζωγραφικής, ενώ θα προηγηθεί της συναυλίας επίδειξή των χορευτικών τμημάτων του ωδείου. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:
 
Ώρα 18.00 Έκθεση ζωγραφικής στον υπόγειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων με έργα των μαθητών της δασκάλας Βαρβάρας Τσίτσιρα.
Ώρα 19.00 Μουσική επίδειξη τμημάτων κλασικού μπαλέτου-Zumba-Piloxing-Oriental
Ώρα 20.30 Μουσική συναυλία με ορχηστρικά σύνολα κιθάρας-μπουζουκιών-μοντέρνου πιάνου-παιδικής χορωδίας-μικτής χορωδίας ενηλίκων σε σύμπραξη με το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.