Το κινηματογραφικου μενου της εβδομαδας

«Και οι 7 ήταν υπέροχοι» και «Pele: Η ιστορία ενός θρύλου» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Πλήρως ανανεωμένο είναι το κινηματογραφικό μενού αυτή την εβδομάδα στα Odeon Kosmopolis. Στην κατηγορία των κωμωδιών η νέα είσοδος ονομάζεται « Σκυλιά του πολέμου» και φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη της τριλογίας των «Hangover», ενώ για την ίδια κατηγορία υπάρχει και η επιλογή της ταινίας «Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» που συνεχίζει τις προβολές της από την προηγούμενη εβδομάδα. Για τους λάτρεις των περιπετειών υπάρχει η επιλογή της ταινίας «Και οι 7 ήταν υπέροχοι» ενώ για αυτούς των θρίλερ η ταινία «Προσωπικά μυστικά» με τον Πιρς Μπρόσναν είναι επιλογή μονόδρομος.
 
Ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής, αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του θρύλου του ποδοσφαίρου Πελέ, ενώ για τους μικρούς και μεγάλους φίλους των κινουμένων σχεδίων η ταινία «Ο Κούμπο και οι 2 χορδές». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Ο Κούμπο και οι 2 χορδές
 
Στην αρχαία Ιαπωνία, ένα μικρό αγόρι, ο Κούμπο, ζει σε χωριό και φροντίζει τη μητέρα του. Όμως, ένα πνεύμα από το παρελθόν αναστατώνει τη ζωή του αναφλέγοντας μια παλιά βεντέτα. Αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο των θεών και των τεράτων, που όλα πλέον κυνηγούν τον Κούμπο. Για να επιβιώσει, πρέπει να εντοπίσει μια μαγική πανοπλία, την οποία κάποτε φορούσε ο πατέρας του, θρυλικός πολεμιστής σαμουράι.
 
Σκυλιά πολέμου
 
Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Ιράκ, δύο κολλητοί κοντά στα 30α τους, ο Εφρέμ κι ο Ντέιβιντ, ζουν στο Μαϊάμι και εκμεταλλεύονται ένα κυβερνητικό παραθυράκι που επιτρέπει σε μικρές επιχειρήσεις να προσφέρουν σε στρατιωτικά συμβόλαια. Ξεκινώντας από τα χαμηλά, ξεκινούν να κερδίζουν τόσα χρήματα που τους εξασφαλίζουν τη μεγάλη ζωή. Αλλά το ντουέτο ξεπερνάει τα όρια του όταν πετυχαίνει συμφωνία 300 εκατομμυρίων δολαρίων για να εξοπλιστεί ο αμερικανικός στρατός στο Αφγανιστάν. Πολλά τα χρήματα, αλλά και πολλοί οι σκιώδεις άνθρωποι που μπαίνουν στη μέση, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από την ίδια την αμερικανική κυβέρνηση.

Και οι 7 ήταν υπέροχοι
 
Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Μαρθόλομιου Μπογκ, οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες: ο Σαμ Τσίσολμ, ο Τζον Φαραντέι, ο Γκουντνάιτ Ρομπισό, ο Τζακ Χορν, ο Μπίλι Ροκς, ο Βάσκεζ και ο Ρεντ Χάρβεστ. Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

Προσωπικά μυστικά
 
Ο Μάικ Ρέγκαν είναι ένας αυτοδημιούργητος άντρας που πλέον τα έχει όλα: μια υπέροχη σύζυγο, μια όμορφη έφηβη κόρη και ένα κομψοτέχνημα σπίτι. Η εταιρία του είναι στα πρόθυρα να αλλάξει για πάντα το πρόσωπο στις επιχειρήσεις χρηματοδότησης αεροσκαφών, όταν η σχέση του με τον Εντ Πόρτερ, τον επικεφαλής σύμβουλο του στην εταιρία, γίνεται εχθρική. Γρήγορα βρίσκεται σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι υψηλών συμφερόντων και κυνηγιού γάτας-ποντικού, όταν ο Πόρτερ αρχίζει να καταδιώκει την κόρη του και να χρησιμοποιεί τεχνολογία για να απειλήσει την οικογένεια του, τη δουλειά του, αλλά και την ίδια του τη ζωή.
 
Pele: Η ιστορία ενός θρύλου
 
Η ιστορία ενός πάμπτωχου παιδιού από τη βραζιλιανική κωμόπολη του Τρες Καραόκες, που κατάφερε να γίνει παγκόσμιος θρύλος και ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου. Η ταινία παίρνει τη ζωή του από τα παιδικά του χρόνια, ως την κατάκτηση του πρώτου του Μουντιάλ το 1958. Το όνομα του Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο ή πιο απλά… Πελέ.
 
Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς
 
Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι πλέον 43ών ετών, ακόμα εργένισσα, ώσπου ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Φυσικά, δεν είναι σίγουρη για το όνομα του πατέρα. Ακόμα διατηρεί σχέσεις με τον Μαρκ Ντάρσι, αλλά στο προσκήνιο έχει μπει και ο δισεκατομμυριούχος Τζακ Κουάντ.

Μόνο σήμερα και αύριο 

Ψάχνοντας την Ντόρι
 
Έξι μήνες έχουν περάσει από τη διάσωση του μικρούλη Νέμο. Η ηρωίδα αυτής της περιπέτειας, η αμνησιακή Ντόρι, ζει ήσυχα ανάμεσα στα άλλα ψαράκια κλόουν. Σε μια επίσκεψη του σχολείου της πλάι στον Νέμο για να δουν ψάρια που αποδημούν, αισθάνεται νοσταλγία για το δικό της σπίτι και μαζί της έρχονται παιδικές μνήμες. Θυμάται κάτι για ένα κόσμημα του Μοντερέι στην Καλιφόρνια. Μαζί με τον Νέμο και τον Μάρλιν, ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι για να βρει την οικογένεια της και μαζί καταλήγουν στο ινστιτούτο θαλάσσιας ζωής της ακτής Μοντερέι, όπου συναντούν τον Μπέιλι, μια λευκή φάλαινα, την Ντέστινι, μια φάλαινα καρχαρία και το χταπόδι Χανκ, οι οποίοι γίνονται οι οδηγοί της Ντόρι.
 
Μπάτε σκύλοι αλέστε
 
Ο Μαξ, ένα τεριέ, ζει στην ησυχία του σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Όντας ο αγαπημένος της αφεντικίνας του, βλέπει τη ζωή του να αναποδογυρίζει όταν στο σπίτι μπαίνει ένα ατσούμπαλο μπάσταρδο, ο Ντουκ. Πρέπει όμως να αφήσουν στο πλάι τις αψιμαχίες τους, όταν ανακαλύπτουν ότι ένας αξιαγάπητο λευκός κούνελος, ο Σνόουφλεϊκ, διοργανώνει έναν στρατό από αδέσποτα με σκοπό να πάρει εκδίκηση από όλα τα ευτυχισμένα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.