Κομψατος Πολυανθου – Δοξα Νεου Σιδηροχωριου 1-4 (+Gallery)

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από το παιχνίδι Κομψάτος Πολυάνθου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-4 για τον Δ΄όμιλο της Β΄φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

Στο γήπεδο του Πολυάνθου την Κυριακή 25/9  για την πρώτη αγωνιστική του Δ΄ ομίλου  της Β΄φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης αναμετρήθηκαν ο Κομψάτος Πολυάνθου  και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.
Η  περσινή κάτοχος του κυπέλλου Δόξα ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της καθώς ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος, επικρατώντας σχετικά εύκολα της ομάδας του Πολυάνθου με σκορ 1-4.
Οι φιλοξενούμενοι  που ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Τουρασανίδη, με υπέροχη προσπάθεια ο Κόσιης στο 28΄έκανε το 2-0 για να μειώσει ο Πουσκολου για τον Κομψάτο σε 1-2 στο 42΄.
Στο 44΄ο Κόσιης έκανε το 1-3 και ο Τουρασανίδης με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε στο 78΄το τελικό 1-4. 
Πενήντα περίπου φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Πολυάνθου και παρακολούθησαν ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι που είχε όμως πέντε γκολ.
 
Οι φάσεις του αγώνα.
Το αξιοσημείωτο στο πρώτο μέρος είναι πως δεν υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες παρά μόνο γκολ.
Στο 23΄η Δόξα θα προηγηθεί με  ωραίο πλασέ του Τουρασανίδη μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Τζιρίδη.
Στο 28΄οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους μετά από ωραία προσπάθεια του Κόσιη ο οποίος πέρασε την μπάλα  πρώτα επάνω από τον τερματοφύλακα Αεράκη, στην συνέχεια ξέφυγε από τον αμυντικό Φλωροκάπη και πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 0-2.
Στο 42΄ο Κομψάτος θα μειώσει όταν ο Πουσκουλού μετά από κόντρα θα κερδίσει την μπάλα από τον Παρασκευόπουλο μπήκε στην μεγάλη περιοχή της Δόξας και πλάσαρε τον Ποιμενίδη για τον 1-2.
Λίγο πριν την λήξη του πρώτο μέρους στο 44΄ο Κόσιης θα κάνει δύο τα τέρματα του καθώς τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Αεράκη τον πλάσαρε εύκολα για το 1-3.
 
Η Δόξα είχε την υπεροχή και στο δεύτερο μέρος απειλώντας για πρώτη φορά στο 53΄με ένα σουτ του Ντράτση που μπλόκαρε ο Αεράκης.
Στο 64΄πάλι για την Δόξα ο Ντράτση από αριστερά έκλεψε την μπάλα έβγαλε την σέντρα και ο Γιαννακίδης μόνος με την εστία έστειλε την μπάλα με το κεφάλι πρώτα στο δοξάρι και ύστερα άουτ.
Στο 78΄ο Τουρασανίδης θα ζευγαρώσει τα τέρματα του με ένα εκπληκτικό σουτ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή του Κομψάτου για το 1-4.
Στο 85΄ο Γιαννακίδης από πολύ καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή έπιασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Αεράκη.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα με το 1-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κομψάτος Πολυάνθου (Δημόπουλος): Αεράκης, Τριανταφυλλάκης, Χαλήλ Σονέρ, Τοκούτσης (56΄Μουμίν Αϊκούτ, 73΄Μουμίν Εμίν), Φλωροκάπης, Δημόπουλος, Κοισσές, Τασούδης, Χατζηαντωνίου, Πουσκουλου, Στογιαντζάκης (60΄Βουτσάς).
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Ποιμενίδης, Αγγελής (46΄Γιαννακίδης), Τσελεπης, Αλεξακούδης, Παρασκευόπουλος, Αμοιρόπουλος, Κόσιης (46΄Ντράτση), Τζιρίδης (76΄Παππούς), Κυζιρίδης, Ταβασίδης, Τουρασανίδης.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  απο το παιχνίδι

κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.