Καλεσμα στους γονεις απο την ΔΑΔΑΑ

Αγιασμό πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή Αυτισμό και Asberger στο γραφείο του

Στα γραφεία του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asberger (ΔΑΔΑΑ) βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου μέλη και φίλοι του, για τα εγκαίνια του γραφείου του που στεγάζεται στον αύλειο χώρο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας  Κομοτηνής.

Ευάγγελος Λαφτσής
«Οι πολλοί μαζί κάνουν πολλά, ο καθένας μόνος του τίποτα»

 
Στόχος του Συλλόγου είναι να βοηθήσει τόσο τα παιδιά με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asberger όσο και τους γονείς, όμως όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Λαφτσής, παρόλο που τα μέλη τους έχουν αυξηθεί όλο το διάστημα στο οποίο δραστηριοποιούνται, αυτοί που έχουν το πρόβλημα όμως φαίνεται να μην εκδηλώνονται, παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος υπάρχει ακριβώς για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους με αυτό το πρόβλημα.

Ο κ. Λαφτσής ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη Γραμματέα του συλλόγου κ. Εύη Εξακοΐδου, που αποτελεί την ψυχή αυτής της προσπάθειας, καθώς και το Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη που παραχώρησε το γραφείο του Συλλόγου.


 

Ενημερωτική ομιλία το Σάββατο 8 Οκτωβρίου από το Σύλλογο

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος σε μερικές μέρες πραγματοποιεί και την πρώτη του ενημερωτική ομιλία, με τίτλο Διαταραχή του Αυτιστικού Φάσματος, Κατανόηση και Αντιμετώπιση από την γιατρό κ. Βάγια Παπαγεωργίου, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου, με τον κ. Λαφτσή να ευχαριστεί ιδιαίτερα το Φαρμακευτικό Σύλλογο Ροδόπης που όπως δήλωσε στηρίζει την εκδήλωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.