Πανθρακικος: Media Day (+Video & Gallery)

Ρεπορτάζ, Video & Φωτογραφίες από την media day (ημέρα ενημέρωσης τοπικών Μ.Μ.Ε) που καθιέρωσε από φέτος η ΠΑΕ Πανθρακικός ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας .

Το πρωί του Σάββατου 22/10 στο ΔΑΚ Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε η media day (ημέρα ενημέρωσης τοπικών Μ.Μ.Ε) που καθιέρωσε από φέτος η ΠΑΕ Πανθρακικός  ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας της πόλης με την αναμέτρηση με την Καλλιθέα την Τρίτη 25 Οκτωβρίου για το Κύπελλο Ελλάδας.
Οι τοπικοί εκπρόσωποι του τύπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να απαθανατίσουν την πρωινή προπόνηση του Πανθρακικού  και συνομιλήσουν με το τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της ομάδας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο κύπελλο με την Καλλιθέα την Τρίτη, τους στόχους της ομάδας και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής βρέθηκε και ο ‘’Παρατηρητής της Θράκης’’ όπου συνομίλησε και σας παρουσιάζει  πιο κάτω της συνεντεύξεις κατά σειρά με τους νεαρούς τερματοφύλακες της ομάδας Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώργο Τζελέπη, την Generation X  του Πανθρακικού Θανάση Κυριαλάνη, Αχμέτ Φουρκάν, Χάρη Ψάλτη,  Απόστολο Βλαχόπουλο, Κώστα Γκιντίδη, τον Γάλλο έμπυρο μέσο  που φέτος ξαναφορά τα πράσινα Bertrand Robert, τον Στέλιο Ηλιάδη, τον αρχηγό Μαυρουδή Μπουγαϊδη, τον πρπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και τον βοηθό του Τάκη Διακάκη.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την Media Day κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.