Η «οικογενεια» του ΔΗΠΕΘΕ εκοψε τη βασιλοπιτα της

Δίνοντας μία πρώτη γεύση από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το επόμενο διάστημα

Παρουσία όλων των μελών του, πληθώρας συνεργατών καθώς και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης έκοψε τη βασιλόπιτά του το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, το πρωί της Κυριακής στο Καφέ – Μπαρ «Οχτώ».
 

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Σοφία Μενεσελίδου η οποία αφού ευχήθηκε μία αντίστοιχα όμορφη και δημιουργική με το 2016 χρονιά, έκανε ειδική μνεία τόσο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ, τους εργαζόμενους αλλά και τους συνεργάτες του, που όπως τόνισε «εν μέσω αυτής της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας καταθέτουν την δουλειά τους», καθώς και τα μέλη των ερασιτεχνικών εργαστηρίων του, για το τμήμα ενηλίκων των οποίων υπογράμμισε πως «πρόκειται για ανθρώπους που διαθέτουν πλέον την παιδεία να κάνουμε μαζί θεατρικές παραγωγές, πολλές από αυτές με όρους επαγγελματικούς». 

Σοφία Μενεσελίδου «Όσο υπάρχουν άνθρωποι από την πόλη μας, που αφανώς στηρίζουν την οικογένεια του ΔΗΠΕΘΕ  και καταθέτουν ιδέες και προτάσεις θα μπορούμε και να προχωράμε» 

Η κ. Μενεσελίδου έδωσε μία πρώτη γεύση των δράσεων που προγραμματίζει το ΔΗΠΕΘΕ για το επόμενο διάστημα, δράσεις που σύμφωνα με την ίδια «θα αφορούν τόσο το επαγγελματικό όσο και το ερασιτεχνικό θέατρο, επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και δράσεις με κοινωνικές παρεμβάσεις» όπως η συνεργασία με το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής, στην παιδιατρική κλινική του οποίου θα δοθούν μια σειρά παραστάσεων, ενώ θα υπάρχουν και δράσεις σχετικές με τον κινηματογράφο.
 

Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια, το αμέσως επόμενο διάστημα το ΔΗΠΕΘΕ θα φιλοξενήσει θεατρική παράσταση από την Ρωσία, στο πλαίσιο της δράσης «Το θέατρο στα Βαλκάνια και τις Παρευξείνιες χώρες», και κατέληξε λέγοντας πως «όσο υπάρχουν άνθρωποι από την πόλη μας, που αφανώς στηρίζουν την οικογένεια του ΔΗΠΕΘΕ  και καταθέτουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους, θα μπορούμε και να προχωράμε», υπογραμμίζοντας για ακόμη μία φορά πως «το ΔΗΠΕΘΕ ανήκει σε αυτή την πόλη, στους ανθρώπους της που δημιουργούν θεατρικά και έχουν τον πρώτο λόγο ως προς την αξιοποίησή του».
 

Τυχεροί της βασιλόπιτας αναδείχθηκαν ο κ. Δημήτρης Χαρίτου, μέλος της Ν.Ε. Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο κ. Γιώργος Αθανασιάδης που έλαβαν από ένα γούρι για τη νέα χρονιά.
 

Παρόντες μεταξύ άλλων στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Εμρέ Αχμέτ και ο κ. Χασάν Χασάν, μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής καθώς και η κ. Ελένη Λαφτσή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.