Δυσλειτουργια στην ιστοσελιδα του Δημου Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Προβλήματα στην λειτουργία του παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το site του Δήμου Κομοτηνής.
 
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα www.komotini.gr εδώ και αρκετές ημέρες παρουσιάζει δυσλειτουργίες ως προς το αισθητικό κομμάτι της, όπως φαίνεται άλλωστε και στις σχετικές φωτογραφίες, με το περιεχόμενο ωστόσο αυτής να είναι κανονικά διαθέσιμο, αρκεί να είναι κάποιος σε θέση να το βρει.
 
Τεχνικοί δεν είμαστε και σαφώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος που ενδεχομένως υπάρχει, ωστόσο όπως μας εξήγησαν αν κάποιος πληκτρολογήσει την διεύθυνση δίχως το www. τότε η ιστοσελίδα ανοίγει κανονικά.
 
Σε κάθε περίπτωση, επειδή η ιστοσελίδα του Δήμου είναι απαραίτητο εργαλείο για πληθώρα επαγγελματιών, πολιτών – χαρακτηριστικό παράδειγμα το Σχέδιο Κανονισμού Κοινόχρηστων Χώρων που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση– αλλά και επισκεπτών που ενδεχομένως αναζητούν ενημερωτικό υλικό για τον δήμο,  μήπως θα έπρεπε μέχρι την επίλυση του όποιου προβλήματος να υπάρξει μία σχετική ανακοίνωση ως προς την καλύτερη δυνατή διαχείριση της ιστοσελίδας από κάθε ενδιαφερόμενο;  Δεδομένου και του γεγονότος ότι πολλοί εξ ημών δεν κατέχουμε και μάστερ στην διαχείριση της τεχνολογίας, αλλά καλούμαστε να παραμένουμε ενημερωμένοι για τα του Δήμου και ο,τιδήποτε άπτεται της καθημερινότητας των πολιτών. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.