Παραδειγμα ο Συλλογος Αγρονομων Τοπογραφων Μηχανικων Ροδοπης για ολη την Ελλαδα

«Ενέπνευσε» τον πανελλήνιο Σύλλογο για δωρεά ανάλογων μελετών στο Μάτι

Τα εύσημα για την πρωτοβουλία του να αναλάβει δωρεάν την εκπόνηση των μελετών Ύδρευσης και Αποχέτευσης του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, έλαβε ο Σύλλογος Αγρονόμων- Τοπογράφων Μηχανικών Ροδόπης, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τοπογράφων, ενώ το παράδειγμα φαίνεται να έχουν προθυμοποιηθεί να ακολουθήσουν και άλλοι Σύλλογοι για ανάλογες δράσεις, μεταξύ των οποίων και η καταγραφή που θα γίνει στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.
 
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Μουζακίδης, επικοινώνησε μαζί τους τόσο ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου, όσο και συνάδερφοί τους από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και καθηγητές στον τομέα, για να τους δώσουν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τους.
 
Μάλιστα φαίνεται πως έχουν ερωτηθεί και από τον πανελλήνιο Σύλλογο για την διαδικασία που ακολούθησαν για την συγκεκριμένη δωρεά, ώστε να προταθεί κάτι αντίστοιχο στο Δήμο Μαραθώνα και στην Περιφέρεια Αττικής για πιθανές μελέτες στο Μάτι αλλά και σε άλλες περιοχές.
 
Αυτό, σημείωσε ο κ. Μουζακίδης, θεωρεί πως είναι πολύ σημαντικό, διότι δείχνει πως έκαναν αυτό το βήμα πρώτοι και ελπίζουν να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.