Α΄ ΕΠΣ Θρακης: Ξεχωριζει το μεγαλο ντερμπι στον Ιασμο!

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές σε πλέι οφ και πλέι άουτ
Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής σε πλέι οφ και σε πλέι άουτ συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας με το παιχνίδι ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και τον Πανθρακικό να ξεχωρίζει από το μενού του Σαββάτου.
 
Στο δημοτικό γήπεδο του Ιάσμου δοκιμάζεται λοιπόν ο Πανθρακικός με τους γηπεδούχους να θέλουν μονάχα τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν στην κορυφή, ενώ ο Πάνθραξ αναζητά μία μεγάλη νίκη που θα του δώσει ισχυρή ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
 
Στην έδρα του Σώστη δοκιμάζεται η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, η οποία δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες μιας και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και αναμένει…δώρο του Πανθρακικού για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του κ.Μπαχαρίδη.
 
Στα Παγούρια, η Αναγέννηση υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών με στόχο την παρθενική της νίκ η στα πλέι οφ, ενώ η Ελπίδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.
 
Για τα πλέι άουτ, η Δόξα Προσκυνητών “παίζει” το τελευταίο της χαρτί κόντρα στην Γρατινή, η Βιστωνίδα Κοπτερού υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης, ενώ τέλος ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων φιλοξενείται στην Ξυλαγανή με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη δυάδα των μπαράζ.
 
Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο στι 16:00
 
PLAY-OFF
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΑΠΣ Πανθρακικός
Δόξα Σώστη-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Αναγέννηση Παγουρίων-Ελπίδα Σαπών
 
PLAY-OUT
Βιστωνίδα Κοπτερού-Ορφέας Στρύμης
Ορφέας Ξυλαγανής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Γρατινής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.