ΔΙΕΚ Κομοτηνης: Οι ειδικοτητες Αισθητικης Τεχνης & Μακιγιαζ και Κομμωτικης Τεχνης παρουσιαζουν τις δεξιοτητες τους

Επίδειξη Ομορφιάς τη Δευτέρα 20 Μαΐου στη Λέσχη Κομοτηναίων

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει εκδήλωση «Επίδειξη Ομορφιάς» των ειδικοτήτων Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ και Κομμωτικής Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00μμ  στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είκοσι μοντέλα θα κάνουν Passerella και θα επιδείξουν την αισθητική (μακιγιάζ) και κομμωτική τους περιποίηση από τις/τους καταρτιζόμενες/ους των παραπάνω ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής, φορώντας νυφικά και βραδινά φορέματα, αντρικά σύνολα και αξεσουάρ από επώνυμα καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης μας.

Η εκδήλωση αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις εξωστρέφειας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής που ετησίως υλοποιούνται, μέσω της οποίας αναδεικνύεται και προβάλλεται η υψηλού επιπέδου κατάρτιση που παρέχεται στο Δ.ΙΕΚ στις ειδικότητες της Αισθητικής και της Κομμωτικής Τέχνης, με τη συμβολή των έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτριών τους.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Επίδειξη Ομορφιάς επικουρείται επίσης από καταριζόμενους/ες των ειδικοτήτων Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α. Κομοτηνής και πλήθος χορηγών επιχειρήσεων της πόλης μας, τους οποίους το ΔΙΕΚ Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά.

Info
Είσοδος Ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.