Μια «πολυχρωμη γευση» απο το 7ο Εκπαιδευτικο Σεμιναριο «Ατομα με Αναπηρια Σε Περιβαλλον Κατασκηνωσεων» του ΠΕΡΠΑΤΩ (+Βιντεο)

Απαρατήρητα

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, λέει ο σοφός λαός…όταν δε προσφέρεις μία συρραφή εικόνων τότε το αποτέλεσμα είναι πολλαπλασιαστικό.
 
Την λογική αυτή  φαίνονται πως ασπάζονται τα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Κινητική Αναπηρία και Φίλων ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ», που αντί να μιλήσουν οι ίδιοι για το  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Άτομα με Αναπηρία Σε Περιβάλλον Κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και Εφαρμογή Προγραμμάτων Ενσωμάτωσης» που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 7η χρονιά στον Πρίνο  της Θάσου, αποφάσισαν να αφήσουν τα στιγμιότυπα των προηγούμενων διοργανώσεων να «μιλήσουν» από μόνα τους.
 
Έτσι λοιπόν έδωσαν στην δημοσιότητα ένα ολιγόλεπτο βίντεο που όπως εξήγησαν «αποτελεί μία μικρή πολύχρωμη γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στο επικείμενο κατασκηνωτικό τετραήμερο του 7ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου».
 
Και φέτος για τέσσερις ήμερες, από τις 27 μέχρι τις 30 Αυγούστου, η κατασκήνωση «Pitsas Camp» στον Πρίνο της Θάσου θα ανοίξει τις πύλες της προκειμένου να φιλοξενήσει εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους εγκαινιάζοντας συγχρόνως την φετινή κατασκηνωτική σεζόν.
 
Στους συμμετέχοντες, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν σε θέματα που αφορούν την επανένταξη, αποκατάσταση, εκπαίδευση και άθληση των Α.μεΑ. και φυσικά να περάσουν ένα δημιουργικό και μοναδικό τριήμερο γεμάτο φύση, χρώμα και χαμόγελα.
 
Αν δεν πειστήκατε ρίξτε μία ματιά στο σχετικό βίντεο που φέρει την υπογραφή του Σπύρου Νταντανίδη 


 
Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.