Παραπονα πολιτων για σκουπιδια και κοπες χορτων στους οικισμους

Απαρατήρητα

Πολλά είναι τα παράπονα πολιτών που λαμβάνουμε τελευταία αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί σε πολλούς οικισμούς του δήμου Κομοτηνής τόσο με την αποκομιδή των απορριμμάτων όσο και με το κλάδεμα χόρτων.
 
Για μεν το πρώτο σύμφωνα με τα όσα μας είπαν κάτοικοι των οικισμών δεν αρκεί η αποκομιδή των σκουπιδιών μια φορά την εβδομάδα, καθώς οι κάδοι των σκουπιδιών παραμένουν γεμάτοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους. Είναι χαρακτηριστικό όπως μας είπαν πως για να εντοπίσουν αδειανό κάδο θα πρέπει να μεταβούν στην Κομοτηνή.
 
Όσο για το δεύτερο οι πολίτες το συσχετίζουν και με την κατάσταση που επικρατεί με τα κουνούπια στους οικισμούς. Δεν μπορείς να κάτσεις έξω το βράδυ μας είπαν χαρακτηριστικά.
 
Κλείνοντας ένας εκ των πολιτών μάλιστα μας έθεσε κι ένα εύλογο –ρητορικό- ερώτημα, που αξίζει να αναπαράγουμε καθώς θέτει το ζήτημα και υπό άλλη οπτική. «Τι εικόνα σχηματίζουν για την περιοχή όσοι την επισκέπτονται, βλέποντας αυτή την κατάσταση να επικρατεί;» διερωτήθηκε. Θα λάβει άραγε απάντηση έργω; Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.