Πρωτια της Κομοτηνης στον (ραδιο)μαραθωνιο αλληλεγγυης και αγαπης

Περισσότερα από 8.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για τον 6χρονο Χρήστο – Γεώργιο Θεοδωρίδη

Η Κομοτηνή έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως δηλώνει παρούσα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Γεγονός που αποδεικνύεται σχεδόν καθημερινά από διάφορες δράσεις, δημόσιας και ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που έχουν ως στόχο την ανακούφιση συμπολιτών μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.


 
Η Κομοτηνή ωστόσο σήμερα, απέδειξε εκ νέου πως διακατέχεται από δυνατά αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, βασικό ζητούμενο σε κάθε έκφανση της ζωής όλων μας σήμερα, δηλώνοντας «βροντερό» παρών στον ραδιομαραθώνιο που διοργάνωσαν στο σύνολό τους τα ΜΜΕ της πόλης με στόχο να συνεισφέρουν στο μέτρο του δυνατού στην υλοποίηση του ταξιδιού του 6χρονου συμπολίτη μας Χρήστου – Γεωργίου Θεοδωρίδη στην Αγία Πετρούπολη, όπου και θα του χορηγηθεί συγκεκριμένη και πολυδάπανη φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.


 
Περισσότερες από 8.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν κατά την σημερινή ημέρα και συγκεκριμένα κατά το 5ωρο κοινό πρόγραμμα των ραδιοφωνικών σταθμών όλης της πόλης, που εξέπεμπε τόσο από τα κεντρικά στούντιο της ΕΡΑ Κομοτηνής όσο και από το στούντιο εξωτερικών μεταδόσεων που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.
 
Δεκάδες ήταν οι επώνυμοι και ακόμη περισσότεροι οι ανώνυμοι συμπολίτες μας που έσπευσαν στο στούντιο της ΕΡΑ  όσο και στο στούντιο εξωτερικών μεταδόσεων για να καταθέσουν στους κουμπαράδες που είχαν στηθεί ειδικά για τον σκοπό της πρωτοβουλίας, την συνεισφορά τους, καταθέτοντας ωστόσο κυρίως τις ευχές τους για την επιτυχία του σκοπού του ταξιδιού του μικρού Χρήστου – Γεωργίου στην Ρωσία.


 
Από τις εννέα το πρωί έως και τις δύο το μεσημέρι ο δημοσιογραφικός κόσμος της Κομοτηνής ήταν επί ποδός, συνομιλώντας εντός και εκτός αέρα με εκπροσώπους πολιτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων, αθλητικούς συλλόγους, επιχειρήσεις και σχολεία της περιοχής και όλους όσους κινητοποιήθηκαν γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό.


 
Στο πλευρό μας και ο πατέρας του μικρού Χρήστου – Γεώργιου ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στον σημαντικό και μεγάλο αυτό αγώνα που δίνει ο ίδιος και η οικογένειά του.
 
Σημαντική ήταν και η βοήθεια των αθέατων πρωταγωνιστών της ημέρας, των τεχνικών των ραδιοφώνων και συνολικά όλων όσων εργάστηκαν για την επιτυχή υλοποίηση του ραδιομαραθωνίου καθώς και το Ωδείο «Συκάκη» και το Ξενοδοχείο «Ορφέας» που έκανα πραγματικότητα το δεύτερο εξωτερικό στούντιο στο κέντρο της πλατείας.


 
Ο ραδιομαραθώνιος αυτός αποτέλεσε ένα πολύ καλό πρώτο βήμα και μία μεγάλη ανάσα ανακούφισης για τον 6χρονο Χρήστο – Γεώργιο. Ωστόσο η κινητοποίηση όλων μας συνεχίζεται έως και τα τέλη του προσεχούς Ιανουαρίου, όταν και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ταξίδι του προς την Ρωσία.

Για όσους ενδεχομένως επιθυμούν να συμβάλλουν στον αγώνα του Χρήστου – Γεωργίου μπορούν να καταθέσουν την οικονομική τους βοήθεια στον εξής λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογ. 5353-060327-546. IBAN GR 9101723530005353060327546

Δείτε το φωτορεπορτάζ του ραδιομαραθωνίου πατώντας στην κεντρική φωτογραφία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.