«Θρακιωτικη» βραδια γευσιγνωσιας στο Παντοπωλειο «Στο Ρολοι»

Ένα τραπέζι γεμάτο από γεύσεις Θρακιώτικες ήταν το καλωσόρισμα όσων το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν στο Παντοπωλείο «Στο Ρολόι».

Ο σεφ του καταστήματος Άκης Πάρτσιας επέλεξε τα προϊόντα της «Θρακιώτικης Ζύμης» και δημιούργησε μία ποικιλία σαλατών με ζυμαρικά αλλά και τα αλλαντικά Sary, τα οποία οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, ως «πρόγευμα» του εκλεκτού μενού που δημιούργησε ως κυρίως πιάτα και πάλι με προϊόντα της «Θρακιώτικης Ζύμης».

Φαρδιές χυλοπίτες με σάλτσα ντομάτας, ροδέλες ελιάς, φύλλα ρόκας και κάπαρη, βίδες με δραμινό λουκάνικο Sary και τριμμένο κατσικίσιο τυρί, πέννες με κοτόπουλο, μπέικον και κρέμα γάλακτος, κριθαρότο με καβουρμά και πιπεριές, βίδες με μοσχαρίσιο κιμά και πολίτικα μπαχαρικά και πέννες με πέστο βασιλικού και ντοματίνια, συνέθεσαν το μενού από το οποίο οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν στη συνέχεια.

Δεν ήταν λίγοι και οι περαστικοί οι οποίοι δοκίμασαν τις γεύσεις της «Θρακιώτικης Ζύμης», ως άλλωστε ορίζει και η θρακιώτικη φιλοξενία.  Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.