Ψυχή «ουράνιου τόξου» στη σκηνή της «Μαρμελάδας»

17.06.2017 11:01

Νατάσσα Βαφειάδου

Μέσα από τις μουσικές της ταλαντούχας Irene

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Μπορεί στην συνέντευξη που προηγήθηκε του live η Irene, ή αλλιώς η Ειρήνη Παργινού να δήλωσε πως ο χαρακτηρισμός “The Rainbowsoul” που αποτελεί και τον τίτλο του πρώτου της ΕΡ οφείλεται στους «πολλούς χρωματισμούς» των κομματιών που υπογράφει μαζί με τον Γιάννη Οικονομίδη, ωστόσο μετά την live εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης στη «Μαρμελάδα» Wine Bar, σιγουρευτήκαμε πως την χαρακτηρίζει συνολικά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το καλλιτεχνικό κομμάτι της προσωπικότητάς της.
 


Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Ειρήνη Παργινού, έχοντας στο πλευρό της τους Πάνο Τσίγκο στα keyboards και Γιώργο Μπινιάρη στα drums, «χρωμάτισε» το βράδυ μας ερμηνεύοντας τόσο τραγούδια που φέρουν την υπογραφή της όσο και πολύ γνωστά τραγούδια ξένων καλλιτεχνών.
 
Μία μουσική βραδιά στην οποία ανέμιξε  soul, funk και blues ρυθμούς , με αισθητές pop αναφορές, αναδεικνύοντας την υπέροχη φωνή της και το «εκρηκτικό» ταπεραμέντο της.
 


Μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή και κυρίως «πολύχρωμη» από κάθε άποψη βραδιά, με το νέο αίμα της εγχώριας soul μουσικής σκηνής. Χαρακτηρισμός που δικαίως έχει κατακτήσει.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine