Ένας γευστικός χρόνος «Μητσομαγειρέματα»

17.10.2017 11:28

Νατάσσα Βαφειάδου

Πάρτι γενεθλίων για την «μαγειρική» σελίδα του Δημήτρη Τσολάκη στο ΛΟΥ.ΚΙ.

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Έναν ολόκληρο χρόνο ονειρευμένων γεύσεων, με βάση την παράδοση, έκλεισε την Κυριακή η σελίδα και διαδικτυακή εκπομπή «Μητσομαγειρέματα» του συμπολίτη μας Δημήτρη Τσολάκη, ο οποίος γιόρτασε την επέτειο αυτή, διοργανώνοντας ένα γενέθλιο πάρτι, εν είδει ευχαριστώ στους απανταχού followers του.
 
Ένας χρόνος γεμάτος σπιτικές, «μαμαδίστικες» αλλιώς, συνταγές και κυρίως την αγάπη του ίδιου για την μαγειρική, που αποτελεί και το βασικότερο συστατικό της επιτυχίας τους, φιλοξενήθηκαν στο bar ΛΟΥ.ΚΙ. όπου συγκεντρώθηκαν φίλοι και μέλη της οικογένειας των «Μητσομαγειρεμάτων» που πέραν της ανταλλαγής συνταγών και μυστικών είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και από κοντά, τα όσα ο κ. Τσολάκης ετοιμάζει.
 


Για την ιστορία, όπως έγραψε και ο ίδιος ο κ. Τσολάκης στο πρώτο πάρτι γενεθλίων των Μητσομαγειρεμάτων όσοι πιστοί, δοκίμασαν συνταγές για κεφτεδάκια, τορτίγια κοτόπουλου, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake βύσσινο και λεμόνι που έγιναν ανάρπαστα.
 
Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους γνωστούς και φίλους της σελίδας που έδωσαν το «παρών» στο γενέθλιο αυτό πάρτι, αποτείνοντας τους τα εύσημα για τις συνταγές που μοιράστηκαν μαζί του όλον αυτό τον χρόνο.
 


«Ένας χρόνος πέρασε δείχνοντας συνταγές αναλυτικά και με μεράκι και με τη στήριξη του κόσμου συνεχίζω με νέες, πιο ποιοτικές. Μέσα από την ιστοσελίδα (www.mitsomageiremata.gr), που δημιούργησα, από τον περασμένο Μάρτιο καθένας μπορεί να δει και να διαβάσει όλες τις συνταγές, που έχω κάνει ως τώρα.Κάθε συνταγή έχει το δικό της οπτικοακουστικό υλικό, για να μη δυσκολεύετε κάποιος στην υλοποίηση της» τόνισε ο ίδιος μεταξύ άλλων, προτρέποντας τους υφιστάμενους αλλά και τους ενδεχόμενους νέους φίλους της σελίδας να στείλουν τις συνταγές τους [email protected].
 
Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε Χρόνια πολλά, καλά και γευστικά τόσο στον Δημήτρη όσο και συνολικά στην «οικογένεια» των «Μητσομαγειρεμάτων».

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine