Παρασκευή και 13… Ο Νόμος για τη Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου

20.10.2017 10:09

Του Νικόλαου Παπανικολόπουλου*

Κανένας δεν γεννιέται με κοινωνικό φύλο. Όλοι γεννιούνται με ένα βιολογικό φύλο, άρσεν ή θήλυ.

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον,
κατ’ εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν,
άρσεν  και  θήλυ εποίησεν αυτούς  (Γένεσις Κεφ. Β στιχ. 27)
 
Δυστυχώς, την παραπάνω αναφορά της Βίβλου η οποία συνιστά θεμελιώδη ανθρωπολογική αρχή για την κατανόηση της δημιουργίας του ανθρώπου, ήρθε και την αμφισβήτησε ή μάλλον θέλησε να την ακυρώσει, η Ελληνική Πολιτεία με την έκδοση του Νόμου 4491/2017 ΦΕΚ 152 Α/13-10-2017 «Νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου … και άλλες διατάξεις».
 
Δεν ήταν κάτι αιφνιδιαστικό αλλά προμελετημένο και καλά προετοιμασμένο…
Θυμηθείτε την Εγκύκλιο διαταγή αριθ. Φ20.1/220482/Δ2 / 23-12-2016 του Υπουργείου Παιδείας προς τους καθηγητές των Γυμνασίων, να αναπτυχθεί, στα πλαίσια της πραγματοποίησης θεματικής εβδομάδας υπό τον γενικό τίτλο: «ΣΩΜΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» ειδικότερη θεματική ενότητα με τίτλο «Έμφυλες Ταυτότητες» και με υποενότητες όπως «βιολογικό και κοινωνικό φύλο», «αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα» «ομοφοβία και τρανσφοβία στην κοινωνία και στο σχολείο» κτλ.
 
Ναι, η Ελληνική Πολιτεία, η οποία ψευδώς εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι :
 
(α)   Νομοθετεί εν ονόματι του Συντάγματος, «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαίρετου Τριάδος» (αυτό αναγράφεται στην προμετωπίδα του Ελληνικού Συντάγματος) και
(β) Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο (άρθρο 3 παράγραφος 3 Συντάγματος),
 
από την εγκύκλιο του 2016, την Παρασκευή και 13 Οκτωβρίου 2017, πέρασε στη νομοθέτηση, αντίθετα με όσα μας διδάσκει η ιδία τη Αγία Γραφή. Το μοναδικό θεόπνευστο Βιβλίο, που όλους τους συγγραφείς της, από τον Μωυσή με τη ‘’Γένεση‘’, μέχρι τον Ευαγγελιστή Ιωάννη με την ‘’Αποκάλυψη‘’, τους κατεύθυνε το Άγιο Πνεύμα. 
 
Τη Βίβλο, για την οποία ο ίδιος ο Κύριος μας διαβεβαίωσε λέγοντας «αμήν γαρ λέγω υμίν, έως αν παρέλθει ο ουρανός και η γη, ιώτα εν ὴ μία κεραία ου μη παρέλθει από του νόμου έως αν πάντα γένηται» (Ματθ. ε,18). 
 
Δηλαδή, μας διαβεβαίωσε, με κάθε επισημότητα, ότι έως ότου υπάρχει ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα ή ένα κόμμα, δεν θα αλλάξει από το νόμο Του, μέχρι τη στιγμή που όλα θα επαληθευτούν.
 
Εμείς όμως, εξακολουθούμε να νομοθετούμε αντίθετα από το νόμο Του.
 
Δεν είμαι προληπτικός, αλλά πάρα πολλοί, θεωρούν την Παρασκευή και 13, από τους πιο γρουσούζικους συνδυασμούς.
 
Λέτε αυτό να υπονοεί κάτι και γι αυτούς που υπέγραψαν, Παρασκευή  και 13, το νόμο 4491/2017 «Νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου … και άλλες διατάξεις» ;
 
*Ο Νικόλαος Παπανικολόπουλος είναι Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine