Οι Souled Out στο Μαρμελαδα wine-bar

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Η Μαρμελάδα wine-bar φιλοξενεί τους Souled Out την Κυριακή 5 Νοεμβρίου σε μια βραδιά με ήχους από τη soul/r'n'b μουσική.
 
Το πενταμελές μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους: Αγάπη Ιτόγια (φωνή), Τάσο Κορκόβελο (πλήκτρα), Πάρη Παπαδόπουλο (κιθάρα), Μηνά Βακαλούδη (Μπάσο), Κώστα Αναγνώστου (τύμπανα).
 
Χαρακτηριστικά της μπάντας είναι τα, γεμάτα κέφι, χορευτικά live όπου κανείς μπορεί να αφεθεί σε ρυθμούς funk, soul, disco κ.α. παλιών και νέων επιτυχιών. Εκτός από διασκευές, το συγκρότημα έχει ξεκινήσει να γράφει και δικά του κομμάτια με σκοπό την κυκλοφορία ενός LP μέσα στο 2016.
 
Ένα πρώτο δείγμα είναι το “Love Will Set Us Free”, κομμάτι που ακούστηκε και στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Το σχήμα έχει συμμετάσχει στο opening party του In-Edit Festival στο Ολύμπιον το 2014, καθώς και στο πάρτυ τελετής λήξης του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με μεγάλη επιτυχία.
 
Πλέον εμφανίζεται τακτικά σε συναυλιακούς χώρους της συμπρωτεύουσας (Δέντρο στο Bar, Malt and Jazz, Καφωδείο Ελληνικό, κτλ), και όχι μόνο, αφήνοντας την ανεξίτηλη πινελιά του. Παράλληλα δουλεύει πάνω στις δικές του συνθέσεις με σκοπό την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς εντός του 2017.
 
Ώρα έναρξης: 20:30
Είσοδος ελεύθερη

Χορηγός επικοινωνίας: Παρατηρητής της Θράκης, Ράδιο Παρατηρητής 94fm

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.