Ανετη νικη για την ΑΕ Κομοτηνης, 3-0 σετ τον Αρη

Α.Ε. Κομοτηνής – Άρης Θεσσαλονίκης 3-0 (+Gallery)

Κατάμεστο από φιλάθλους ήταν το ΔΑΚ Κομοτηνής για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του 1ου υποομίλου του Βόρειου ομίλου της Α2 volley ανδρών ανάμεσα σε ΑΕ Κομοτηνής και Άρη.
 Η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 3-0 σετ απέναντι στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης που έχει στην τροπαιοθήκη της και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας το 1997.
Παρ' όλα αυτά το ρόστερ των Θεσσαλονικιών απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς αθλητές που μόνο στο τρίτο σετ κατάφεραν να απειλήσουν την ομάδα της πόλης μας.
Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 8 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης πίσω από Άθλο Ορεστιάδας και Απόλλων Καλαμαριάς.
 
  Ήδη από το πρώτο σετ η ΑΕΚ έδειξε την υπεροχή της ξεφεύγοντας με 14-10 με την ομάδα του Άρη να μην καταφέρνει να πλησιάσει στο σκορ και το σετ να λήγει με 25-18.
 
Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν ακόμα πιο εύκολα για τους κιτρινόμαυρους της Κομοτηνής καθώς σε σημείο παρόμοιο με αυτό του πρώτου σετ απέκτησαν διαφορά ασφαλείας 6 πόντων για το 15-9.
Στη συνέχεια μάλιστα διεύρυναν αυτό τους το προβάδισμα τελειώνοντας το σετ με 25-15.
 
Παρά το 2-0 σετ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καμία διάθεση να παρατήσουν το παιχνίδι.
Στην αρχή του τρίτου σετ έκαναν το σκορ 5-8 και με τη διαφορά να κινείται από 1 εώς 3 πόντους μέχρι το 14-17 έβαλαν δύσκολα στην ομάδα της Κομοτηνής.
Ωστόσο η ΑΕΚ με ένα μικρό σερί ισοφάρισε με το σκορ στο 18-18 και στη συνέχεια πέρασε μπροστά με 22-19.Ο Άρης μείωσε στο 24-23 όμως η γηπεδούχοι τελείωσαν εκεί το παιχνίδι με 25-23.
 Άτυχος της βραδιάς ήταν ο αρχηγός της ΑΕ Κομοτηνής Κώστας  Δεληγιαννίδης ο οποίος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
 
ΤΑ ΣΕΤ: 1ο 25-18, 2ο 25-15, 3ο 25-23
 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΑΕ Κομοτηνής (Κρεούζης):  Χριστάκος, Δαλδαβερένης, Δεληγιαννίδης, Μπουφίδης, Στοϊλούδης, Χριστουηλίας, Παπαδάκος, Παπαγεωργίου, Μετγιάζης, Ανδρεάδης, Αρχονοτούδης(λίμπερο), Βαργεμιτζίδης

Άρης Θεσσαλονίκης (Ωρολογάς):  Πρόιος, Γραμμενούδης, Τσατσούλης, Σκαρλατίδης, Μέλκας, Κατσιαφλάκας, Χασιαπέτης, Τσαλικιάν, Ωρολογάς, Βιλδιρίδης, Ρωμαλιάδης, Χατζηαράπης, Σταυρίδης

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.