Το «ευχαριστω» της Β. Καρδιμη προς ολους τους συμμετεχοντες της Ροδοπης

Εκλογές για την Κεντροαριστερά

Η ανάληψη της ευθύνης για τη διενέργεια και η διεκπεραίωση μιας εκλογικής αναμέτρησης σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης τα μέλη της επιτροπής Αλιβιζάτου ανά την Ελλάδα κατάφεραν να φέρουν εις πέρας κατά τρόπο αποτελεσματικό και αδιάβλητο την εν λόγω διαδικασία, αποφεύγοντας «ευτράπελα» και «σκιές» που στιγμάτισαν αντίστοιχες διαδικασίες κατά το παρελθόν.
 
Η έχουσα την οργανωτική ευθύνη της εν λόγω διαδικασίας στη Ροδόπη ήταν η κ. Βασιλική Καρδίμη, δικηγόρος παρ’ εφέταις και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, η οποία μετά το «τέλος καλό όλα καλά» της εκλογικής διαδικασίας, σε ανακοίνωσή της, απευθύνει το δικό της ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στο εν λόγω εγχείρημα είτε από οργανωτική είτε από συμμετοχική σκοπιά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Καρδίμη αναφέρει: 

«#MAZI μπορούμε καλύτερα   #ΝΙΚΗΤΡΙΑ → ΕΝΟΤΗΤΑ
 
Όταν αποφάσισα να αναλάβω το εγχείρημα του συντονισμού της νομικής & οργανωτικής κάλυψης των εκλογών, για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα, δεν είχα επίγνωση του «βουνού», που έπρεπε να αντιμετωπισθεί, σε επίπεδο Ροδόπης. Τη στιγμή που συνειδητοποίησα το μέγεθος του «οργανωτικού βουνού» τρόμαξα και κυριεύθηκα, στιγμιαία, από φόβο
 
Χάρη σε όλους εσάς, που συμμετείχατε ενεργά, ουσιαστικά και εθελοντικά, παρέχοντας, πολυεπίπεδα την πολύτιμη συνδρομή σας, τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε επιστημονικό πεδίο, τα καταφέραμε! Για την ακρίβεια δεν τα καταφέραμε απλώς, αλλά αναδειχθήκαμε, σε πανελλήνιο επίπεδο, πρωτοπόροι και λάβαμε, πολλάκις, τα εύσημα και τα θερμά συγχαρητήρια της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ).
 
Η εκλογική διαδικασία ανέδειξε, καταρχήν, νικητή την ενότητα του προοδευτικού χώρου και, κατά δεύτερον, τη Φώφη Γεννηματά. Η ενότητα αποτελεί, διαχρονικά, το κλειδί της επίτευξης αποτελέσματος τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Η ευθύνη της Φώφης Γεννηματά απέναντι στην κοινωνία αντανακλά τη βαρύτητα και τη σπουδαιότητα του πολιτικού διακυβεύματος.
 
Όλη την κοινωνία και τους πολίτες της Ροδόπης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανασύστασης του προοδευτικού χώρου!
 
Όλους τους εθελοντές (Πρόεδρους Εφορευτικών Επιτροπών, Γραμματείς & Ταμίες) και τους Υπευθύνους Εκλογικών Κέντρων ΠΕ Ροδόπης, γιατί υποβοηθήσατε, ενεργά και ουσιαστικά, στην επίτευξη του νικηφόρου αποτελέσματος!
 
Όλους τους χειριστές ταμπλετών των εκλογικών κέντρων ΠΕ Ροδόπης,  γιατί η παρουσία και η ουσιώδης συνδρομή σας, μας ανέδειξε πρώτους, περιφερειακά και πανελλήνια!
 
τον Μιχάλη Τιμοσίδη, γιατί συνέδραμε, ουσιαστικά, στην επίτευξη της περιφερειακής συνοχής της οργανωτικής ομάδας μας και του νικηφόρου αποτελέσματος μας!
 
Υ.Γ.: το ταξίδι της ανασύστασης του προοδευτικού χώρου δεν σταματά εδώ… μόλις ξεκίνησε και έχει μέλλον! Το μέλλον θα το καθορίσετε εσείς!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.