Κοπή Βασιλόπιτας των Εθελοντών Europe Direct Κομοτηνής

13.01.2018 11:33

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Την καθιερωμένη πλέον κοπή πίτας θα πραγματοποιήσουν οι εθελοντές, τα στελέχη, οι φίλοι και οι συνεργάτες του Κέντρου Ευρωπαϊκής  Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Κέντρου (Ν.Τσανακλή 15).
 
Τα στελέχη του Κέντρου προετοιμάζουν μία μεγάλη γιορτή, με μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις, αφιερωμένη σε όλους αυτούς που στηρίζουν τις δράσεις του Europe Direct, πάνω από 20 χρόνια (εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων, θεσμών και υπηρεσιών). Κυρίως όμως για τους εθελοντές, τις οργανώσεις και τους συλλόγους νέων, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Κέντρου συμβάλλοντας ουσιαστικά με τις πρωτότυπες ιδέες τους, την ζωντάνια και το μεράκι τους στις καινοτόμες δράσεις του.
 
Επίσης, οι Εθελοντές του Europe Direct βλέπουν την εκδήλωση ως μια ευκαιρία να συζητήσουν με κάθε ενδιαφερόμενο προτάσεις και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για τις  αλλαγές που θα ακολουθήσουν, όσον αφορά επερχόμενες δράσεις του 2018, οι οποίες έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία!
 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine