Κοπη Βασιλοπιτας των Εθελοντων Europe Direct Κομοτηνης

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Την καθιερωμένη πλέον κοπή πίτας θα πραγματοποιήσουν οι εθελοντές, τα στελέχη, οι φίλοι και οι συνεργάτες του Κέντρου Ευρωπαϊκής  Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Κέντρου (Ν.Τσανακλή 15).
 
Τα στελέχη του Κέντρου προετοιμάζουν μία μεγάλη γιορτή, με μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις, αφιερωμένη σε όλους αυτούς που στηρίζουν τις δράσεις του Europe Direct, πάνω από 20 χρόνια (εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων, θεσμών και υπηρεσιών). Κυρίως όμως για τους εθελοντές, τις οργανώσεις και τους συλλόγους νέων, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Κέντρου συμβάλλοντας ουσιαστικά με τις πρωτότυπες ιδέες τους, την ζωντάνια και το μεράκι τους στις καινοτόμες δράσεις του.
 
Επίσης, οι Εθελοντές του Europe Direct βλέπουν την εκδήλωση ως μια ευκαιρία να συζητήσουν με κάθε ενδιαφερόμενο προτάσεις και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για τις  αλλαγές που θα ακολουθήσουν, όσον αφορά επερχόμενες δράσεις του 2018, οι οποίες έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία!
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.