Χασαμε τ΄ αβγα και τα καλαθια, πελαγωσαμε!

Διερωτώμαι μιας και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, εφεξής θα γίνονται και θα λύνονται τα εθνικά μας ζητήματα με συλλαλητήρια; Αν ναι ,αντιλαμβάνομαι ότι η ιστορία, των αγέννητων σήμερα, θα περιλαμβάνει γεγονότα του τύπου :Κεφάλαιο Α'1.Το πάνδημο συλλαλητήριο του 2018 στη Θεσσαλονίκη 2.Το πάνδημο συλλαλητήριο του 2018, στην Αθήνα.

Η αλήθεια είναι πως το Σύνταγμα της Ελλάδας το προβλέπει αλλά εμείς πάμε να το κάνουμε συνήθεια μιας και χάσαμε με την οικονομική κρίση τα αβγά και τα καλάθια ,όπως θα έλεγε ένας κατεστραμμένος αβγουλάς ,μόνο που παραφράζοντας την, θα λέμε χάνουμε την Μακεδονία και την εθνική μας κυριαρχία!

Αλλά κύριοι της κυβέρνησης σκεφτείτε ,πως αύριο, θα πάμε σε συλλαλητήριο ίσως για νησιά του Αιγαίου ,για τη Θράκη ή για κάποια άλλη περιοχή και εσείς θα μετράτε απλά, αν πήγαν πέντε και τους είπαν εκατό .Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό όπως θέλετε να το παρουσιάζετε. Δεν βάζω με το σκεπτικό μου παρά το θέμα της εθνικής μας κυριαρχίας, γιατί τη φωτιά μπορείτε να την καταπολεμήσετε τον καπνό όχι!

Είμαστε περικυκλωμένοι από “κροκόδειλους “που παρατηρούν ,ανάλογα με την ανεκτικότητά μας ,πότε θα αρπάξουν το “κομμάτι” που ορέγονται .Εσείς θα πρέπει άμεσα να” αποξηράνετε” τη λίμνη ,τουτέστιν να κόψετε κάθε ελπίδα που αναπτερώνει το ηθικό τους και καταρρακώνει αυτό των Ελλήνων όπου γης!

Εάν λοιπόν ,δεν σας αρέσουν τα συλλαλητήρια, γιατί αυτό δείχνετε με την απουσία σας και τα όποια σχόλιά σας, κινηθείτε με ειλικρινή πολιτική έτσι ώστε να μην επιβεβαιωθεί και εδώ η φράση «οι μεγάλοι κρεμάνε τους μικρούς» γιατί ναι θα σας δικάσουν αυτοί που θα έρθουν και θα βρουν μια Ελλάδα συρρικνωμένη και τον λαό καθημαγμένο! 

Δεν σας θέλουμε παραδοσιακούς, ούτε γραφειοκράτες, δεν σας θέλουμε υποτακτικούς αλλά χαρισματικούς! Δείξτε, όχι απλά τον πολιτικό αλλά τον ορθόδοξο δρόμο, για τη χώρα την οποία κυβερνάτε ,γιατί οι ατομικές φιλοδοξίες φέρνουν κόντρες και ανταγωνισμούς και πολλά άλλα δεινά στους επερχόμενους

*Η Άννα Δεληγιάννη- Τσιουλπά είναι εκπαιδευτικός, συγγραφέας, κριτικός

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.