Οξύνεται η κόντρα Πατακάκη - Μέτιου

14.02.2018 13:15

«Δεν λάβατε λαϊκή εντολή κ. Μέτιο να διοικήσετε τον τόπο μας και καλό είναι να το θυμόσαστε αυτό»

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με φόντο το Χιονοδρομικό Κέτρο Φαλακρού δίνει μέσω γραπτής του δήλωσης ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης.
 
«κ. Περιφερειάρχα σας είχαμε τονίσει από τον Απρίλιο κιόλας του 2017, την αναγκαιότητα να γίνουν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, για να μην υπάρξει καμία διακοπή λειτουργίας και ελλιπή χρηματοδότηση στο Κέντρο, αλλά φαίνεται πως μάλλον δεν ήταν επαρκές το χρονικό διάστημα για να δράσετε» σημειώνει ο κ. Πατακάκης με μια δόση ειρωνείας για να συμπληρώσει ότι «το  Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, το οποίο δεν έχετε επισκεφθεί πότε ως Περιφερειάρχης ΑΜΘ, σας είναι παντελώς ξένο, για να δηλώνετε πως δεν υπήρχε χιόνι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όταν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου υπήρχαν πάνω από 70 εκατοστά χιονιού (παραθέτω σχετική φωτογραφία)».
 
«Με αυτή σας τη δήλωση, αποδεικνύετε για άλλη μία φορά ότι για να καλύψετε την αναποτελεσματικότητά σας, χρησιμοποιείται φθηνές δικαιολογίες αναφερόμενος στα καιρικά φαινόμενα» υπογραμμίζει ο ίδιος  για να επισημάνει πως «επιτέλους πέφτουν οι μάσκες, με την οριστική, όπως λέτε, αφαίρεση των αρμοδιοτήτων μου, όπως και ότι προσωρινά, μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της χειμερινής περιόδου, μου αφήνετε στην αρμοδιότητα μου το Χ.Κ. Φαλακρού».
 
«Με αυτό τον τρόπο» εξηγεί «αποδεικνύεται σε όλους, πως η διαμαρτυρία μου για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μου, ήταν η πραγματική αιτία που σας οδήγησε να μου αφαιρέσετε τις αρμοδιότητες μου και όχι, όπως είχατε επικαλεστεί, η εκκρεμής δικαστική απόφαση που υπάρχει εις βάρος μου, η οποία θα εξεταστεί στο Εφετείο και το τεκμήριο της αθωότητας δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς και ειδικά εσείς, που δείχνετε την προσωπική σας εμπάθεια στο πρόσωπο μου».
 
Στο τέλος της δήλωσης του ο κ. Πατακάκης εξαπολύει ευθεία επίθεση στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ  σημειώνοντας ότι «θα ήθελα να σας ενημερώσω πως εκπροσωπώ και εκφράζω την Περιφέρεια ΑΜΘ στην Π.Ε. Δράμας, όπως και το σύνολο των πολιτών του Νομού Δράμας, δικαίωμα και προνόμιο που έχω κατευθείαν από τον Δραμινό λαό. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του 2014 αναγραφόταν : «Περιφερειάρχης ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Αντιπεριφερειάρχης ΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ» και το ψηφοδέλτιο αυτό συγκέντρωσε 26.196 ψήφους.
 
Δεν ψηφιστήκατε από τους πολίτες της Δράμας, κύριε Μέτιο.
 
Δεν λάβατε λαϊκή εντολή να διοικήσετε τον τόπο μας και καλό είναι να το θυμόσαστε αυτό».

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine