Τελος Στοακης και Μουρατ Μεχμετ απο τον παγκο της Α.Ε.Κομοτηνης!

Υπέβαλλαν την παραίτησή τους στην διοίκηση

Ένα απρόσμενο γεγονός έλαβε χώρα χθες το βράδυ καθώς ο Βασίλης Στοάκης και ο Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς υπέβαλλαν την παραίτηση τους στην διοίκηση της Α.Ε.Κ. και έτσι ο αγώνας με τον Αστέρα Σίνδου έμελλε να είναι ο τελευταίος τους στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”, ενώ στο τιμόνι της ομάδας από δω και στο εξής αναλαμβάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Η διοίκηση της Α.Ε.Κ γνωστοποίησε το γεγονός με σχετική ανακοίνωση στην σελίδα της ομάδας στο Facebook, η οποία αναφέρει:

“Βασίλη και Μουράτ σας ευχαριστούμε για όλα…

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Βασίλη Στοακη και τον Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς για την προσφορά τους στο ανδρικό τμήμα και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν την φετινή σεζόν. Νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με την ΑΕ Κομοτηνής και αποτελεί πιστό στρατιώτη της ομάδας μας.

Βασίλης και Μουράτ παραμένουν στην οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής, συνεχίζοντας την προσφορά τους στην ομάδα από άλλα ποστα με γνώμονα την πρόοδο της ομάδας μας.”.

 Λίγα λεπτά αργότερα ο  Βασίλης Στοάκης μέσω ποσταρίσματος του στην προσωπική του σελίδα στο facebook έκανε κι αυτός γνωστή την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα: “Πολλές φορές οφείλεις να γίνεις η αλλαγή που θες να έρθει.. όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος. Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στους πάγκους του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής από το 2013, καθώς θεωρήσαμε μαζί με τον Μουράτ ότι δεν έχουμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω αγωνιστικά.

Δυστυχώς όλα αυτά που αντιμετωπίσαμε φέτος δεν είχαν προηγούμενο , ωστόσο βάλαμε μαζί με τον Μουράτ τους εαυτούς μας σε μια επίπονη διαδικασία για να μην διαλυθεί το ανδρικό τμήμα , όταν είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και η ομάδα θα βγει υγιής και όλα θα στρώσουν. Η ιστοσελίδα και τα social media θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και ο τομέας της προβολής και του marketing θα συνεχίσει να παίρνει άριστα , κατά γενική ομολογία από όλους.

Είμαι βέβαιος πως η φετινή μας θυσία να αποφέρει καρπούς τα επόμενα χρόνια και εύχομαι όλη η οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 βόλεϊ ανδρών φέτος.”

Να σημειωθεί ότι τόσο ο Μουράτ Μεχμέτ όσο και ο Βασίλης Στοάκης θα συνεχίσουν να ανήκουν στην οικογένεια της Α.Ε.Κ.Ο Μουράτ θα συνεχίσει την ενασχόληση του με τις ακαδημίες της ομάδας ενώ ο Βασίλης Στοάκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως υπεύθυνος επικοινωνίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.