Η Γρατινη εκθρονισε τον Μεγα, πολλα παραπονα για την διαιτησια εχει ο Ιασμος!

Δόξα Γρατινής - Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 3-1 (+Gallery)

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής (και τελευταίας) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Γρατινής υποδέχθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-1 σ΄ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, δύο κόκκινες κάρτες και μία αποβολή αναπληρωματικού παίχτη.

Η ομάδα του κ.Δίγκα υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους ήττα στον δεύτερο γύρο “εκθρονίζοντας” τους παράλληλα από την κορυφή.
Πολλά  παράπονα από την διαιτησία του κ.Παπαγεωργίου έχουν οι φιλοξενούμενοι που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίχτες καθώς στο 30' ο τελευταίος έδειξε δεύτερη κίτρινη(μάλλον αυστηρά) στον Βασίλη Αντωνιάδη που πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ενώ στο 60' απέβαλλε ορθά με απευθείας κόκκινη τον Καραπάτσιο που κλώτσησε εκτός φάσης τον Μαγκούτα.
Επίσης στο 75' ο “άρχων” της αναμέτρησης απέβαλλε και τον Ρέλλο από τον πάγκο των φιλοξενούμενων για έντονη διαμαρτυρία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Δόξα μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε πολύ γρήγορα να περάσει μπροστά στο σκορ καθώς στο 10ο λεπτό ο Λεγάτος έβγαλε σέντρα ακριβείας από τα αριστερά με τον Κυριακόπουλο να “πιάνει” την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει ξανά στον ίδιο που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Μετά το γκολ ακολούθησε ένταση καθώς την στιγμή που επιτεύχθηκε το τέρμα ο Αντωνιάδης ήταν πεσμένος στο έδαφος και όλοι οι άνθρωποι του Μέγα διαμαρτύρονταν για την μη τήρηση fair play από τους γηπεδούχους αλλά και για λανθασμένη αντίδραση του Παπαγεωργίου που συνέχισε το παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 28' με σκόρερ τον Ντεμιρτσίδη που έπειτα από σέντρα του Ρομπέρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 30' ο Αντωνιάδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με την απόφαση του διαιτητή να είναι μάλλον αυστηρή.

Στο δεύτερο μέρος η Γρατινή εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και μέσα σε πέντε λεπτά “καθάρισε” το παιχνίδι καθώς στο 53' αρχικά ο Κακουλίδης, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μουζασβίλι, εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Παπουτσίδη και με ψηλοκρεμαστό σουτ πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα βάζοντα και πάλι μπροστά την ομάδα του.
Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους γηπεδούχους στο 58' με τον Σεφκέτ Σελήμ να βγαίνει μόνος του σε τετ α τετ και να κάνει το 3-1 μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών.
Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο με τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα να επικρατούν.
 Η διαιτησία του αγώνα δεν ήταν καλή καθώς ο κ.Παπαγεωργίου “έχασε” το παιχνίδι μετά από ένα σημείο και αυτό δεν βοήθησε καθόλου στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος, μετά την μεγάλη αυτή νίκη η Δόξα μπαίνει με 17 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα που έπεται ενώ ο Μέγας έχασε το bonus της πρωτιάς και θα μπει επίσης με 17.
 

Το ρολόι του αγώνα:
7' Γύρισμα Πασχάλη από τα δεξιά με τον Λεγάτο να κάνει άτσαλο τελείωμα και να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
10' ΓΚΟΛ. Όμορφη σέντρα του Λεγάτου από τα αριστερά με τον Κυριακόπουλο να πιάνει όμορφο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και με διπλή προσπάθεια να πλασάρει από κοντά για το 1-0.
25' Εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ από τα αριστερά με τον Ντεμιρτσίδη από το σημείο του πέναλτι αν και αμαρκάριστο να στέλνει την μπάλα απελπιστικά άουτ.
28' ΓΚΟΛ.Σέντρα του Ρομπέρ από τα αριστερά με τον Κλή να “πιάνει” την κεφαλιά, η οποία εξελίσσεται σε πάσα για το κεφάλι του Ντεμιρτσίδη που ισοφάρησε για τον Ίασμο.
30' Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Βασίλη Αντωνιάδη.
53' ΓΚΟΛ.Εκτέλεση φάουλ από το σημείο του κέντρου με τον Παπουτσίδη να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και τον Κακουλίδη με ψηλοκρεμαστό σουτ να κάνει το 2-1.
58' ΓΚΟΛ. Ο Σεφκέτ Σελήμ  έπειτα από όμορφη πάσα του Καμζέλα βγαίνει τετ α τετ με τον Παπουτσίδη, τον οποίο και νικάει σημειώνοντας το 3-1.
74' Σέντρα Τάτσιου με τον Μπόζη να παίρνει την κεφαλιά και τον ποτιέρο του Ιάσμου να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Γρατινής:(Δίγκας): Μπουτσαχτσή, Μαγκούτας,Τάτσιος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης, Λεγάτος, Κακουλίδης,Κυριακόπουλος, Σεφκέτ.
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου(Σπυριάδης):Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος, Χουσείν Σ.,Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Χουσείν Χ.,Κλής, Καραπάτσιος, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.