«Οι Σταυροι της Ροδου» το τριτο ιστορικο μυθιστορημα της Λευκης Σαραντινου

Κυκλοφόρησε και παρουσιάστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Ρέθυμνο

Το τρίτο ιστορικό  μυθιστόρημα της «Κομοτηναίας» συγγραφέα κ. Λεύκης Σαραντινού με τίτλο «Οι Σταυροί της Ρόδου» κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Historical Quest.
 
Πρόκειται για το τρίτο συγγραφικό πόνημα της Ρεθυμνιώτισσας στην καταγωγή συγγραφέα, και τη συνέχεια του επιτυχημένου μυθιστορήματος «Χαμσίν, o Άνεμος της Ανατολής», μέσα από το οποίο η ίδια μας μεταφέρει χρονικά στον καιρό της κυριαρχίας του Ιωαννιτών Ιπποτών στη Ρόδο, στο Σμαραγδένιο Νησί της Μεσογείου. Μέσα από τη ζωή των πρωταγωνιστών του μυθιστορήματος αναδεικνύεται μια ενδιαφέρουσα ιστορική εποχή, το τέλος των Σκοτεινών Χρόνων της Δύσης και την αυγή της Αναγέννησης.
 

Μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης, 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του μυθιστορήματος στο Σπίτι του Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνου, παρουσία μεταξύ άλλων των φιλολόγων κ.κ. Μιχάλη Τρούλη και Γιώργου Μαυροτσουπάκη, καθώς και του ηθοποιού κ. Μανόλη Στεφανάκη που μίλησαν για το βιβλίο.
 

Στο τέλος της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε η συγγραφέας, η οποία συνοδεία της κ. Μαρίας Ακτουδιανάκη και της κ. Κατερίνας Σαραντινού «στόλισαν» μουσικά την εκδήλωση.
 
Λεύκη καλοτάξιδο! Περιμένουμε με ανυπομονησία την παρουσίαση της Κομοτηνής. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.