Με επιτυχια πραγματοποιηθηκε διαλεξη στην Αλεξανδρουπολη με θεμα «ασφαλης πλοηγηση στο διαδικτυο»

Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ - Στόχος να δοθούν στο προσωπικό της ΕΛΑΣ χρήσιμα εφόδια και κατευθύνσεις ώστε να προστατευτούν οι ίδιοι, και τα παιδιά τους από τους κινδύνους στο διαδίκτυο

Μια ενδιαφέρουσα διάλεξη, με θέμα «ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με γνώμονα τον άνθρωπο.
 
Ομιλητής της διάλεξης ήταν εξειδικευμένος αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και την παρακολούθησε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
 
Στόχος της ενημερωτικής ημερίδας ήταν να δοθούν στο προσωπικό τα χρήσιμα εφόδια και οι κατευθύνσεις ώστε να προστατευτούν οι ίδιοι, καθώς επίσης να προστατεύσουν και τα παιδιά τους από τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο.
 
Τα κύρια θέματα που αναπτύχθηκαν στην διάλεξη αφορούσαν: 

  • την ψηφιακή υποκλοπή δεδομένων
  • τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης
  • τις διαδικτυακές απειλές και τα μέτρα προστασίας
  • τα αδικήματα και τον τρόπο που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης τη δυνατότητα διαλογικής συζήτησης με τον ομιλητή, υποβάλλοντας ερωτήματα σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.
 
Όπως διαβεβαιώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε σχετική της ανακοίνωση γνωστοποιώντας το γεγονός, «δίνει ιδιαίτερη σημασία στη «ζωντανή» επικοινωνία με τους συναδέλφους, τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίας και θα συνεχίσει να είναι αρωγός, πραγματοποιώντας παρόμοιες δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.