«Διαστροφή και άλλες κινήσεις για το τίποτα» του Χοσέ Σάντσις Σινιστέρα

06.06.2018 11:20

Σήμερα και αύριο από το θεατρικό εργαστήρι του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Το θεατρικό εργαστήρι του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής παρουσιάζει το έργο «Διαστροφή και άλλες κινήσεις για το τίποτα» του Χοσέ Σάντσις Σινιστέρα σε σκηνοθεσία της Βούλας Παναγιωτίδου.
 
Θα δοθούν δύο παραστάσεις στις 6 και 7 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Θρακικό Ωδείο.
 
«Για να πω έναν μονόλογο κάποιος πρέπει να με ακούσει αλλά ούτε καν να τους κοιτάζω! Όμως αυτά που θα πω τα λέω εγώ ή ο συγγραφέας; Και τι θα συμβεί όταν φύγω από αυτή την σκηνή όταν βγω από αυτή την πόρτα; Μήπως κάποια άλλη σκηνή του έργου θα συμβεί κάπου αλλού; Μήπως η παρουσία μου εδώ σας φαίνεται ασήμαντη ; Μήπως κάτι τρέχει με τον χρόνο και τελικά αυτό το αντικείμενο ήταν από πριν στην σκηνή ή το έβαλε κάποιος;; Ποιός ο ρόλος του ηθοποιού και ποιος του συγγραφέα...» 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Αυγέας Βασίλης, Κολοκούρη Γεωργία, Κοτσιλίτη Φαίη, Κωνσταντινίδης Γιώργος, Λαχανάς Χρήστος, Μαρκαντώνη Δανάη, Πολύζος Αποστόλης, Πολυζώη Λυδία, Ταμπάκη Εύα, Τζιτζικάκη Βάλια, Τσιμίκου Αγγελική και Χριστόγερου Ελένη.
Επιμέλεια αφίσας: Χαριτίδης Γιάννης, Κωσταντάρας Δημήτρης.
 
Οι συντελεστές της παράστασης ευχαριστούν πολύ για τη βοήθεια τους στη νοηματική γλώσσα τη Σοφία Ξυγιντζή και τον Παναγιώτη Μικρόπουλο , καθώς και για τη βοήθεια στα κοστούμια τον Κεβόρκ Μελκονιάν.
 
Info
Είσοδος ελεύθερη

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine