«Διαστροφη και αλλες κινησεις για το τιποτα» του Χοσε Σαντσις Σινιστερα

Σήμερα και αύριο από το θεατρικό εργαστήρι του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής

Το θεατρικό εργαστήρι του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής παρουσιάζει το έργο «Διαστροφή και άλλες κινήσεις για το τίποτα» του Χοσέ Σάντσις Σινιστέρα σε σκηνοθεσία της Βούλας Παναγιωτίδου.
 
Θα δοθούν δύο παραστάσεις στις 6 και 7 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Θρακικό Ωδείο.
 
«Για να πω έναν μονόλογο κάποιος πρέπει να με ακούσει αλλά ούτε καν να τους κοιτάζω! Όμως αυτά που θα πω τα λέω εγώ ή ο συγγραφέας; Και τι θα συμβεί όταν φύγω από αυτή την σκηνή όταν βγω από αυτή την πόρτα; Μήπως κάποια άλλη σκηνή του έργου θα συμβεί κάπου αλλού; Μήπως η παρουσία μου εδώ σας φαίνεται ασήμαντη ; Μήπως κάτι τρέχει με τον χρόνο και τελικά αυτό το αντικείμενο ήταν από πριν στην σκηνή ή το έβαλε κάποιος;; Ποιός ο ρόλος του ηθοποιού και ποιος του συγγραφέα…» 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Αυγέας Βασίλης, Κολοκούρη Γεωργία, Κοτσιλίτη Φαίη, Κωνσταντινίδης Γιώργος, Λαχανάς Χρήστος, Μαρκαντώνη Δανάη, Πολύζος Αποστόλης, Πολυζώη Λυδία, Ταμπάκη Εύα, Τζιτζικάκη Βάλια, Τσιμίκου Αγγελική και Χριστόγερου Ελένη.
Επιμέλεια αφίσας: Χαριτίδης Γιάννης, Κωσταντάρας Δημήτρης.
 
Οι συντελεστές της παράστασης ευχαριστούν πολύ για τη βοήθεια τους στη νοηματική γλώσσα τη Σοφία Ξυγιντζή και τον Παναγιώτη Μικρόπουλο , καθώς και για τη βοήθεια στα κοστούμια τον Κεβόρκ Μελκονιάν.
 
Info
Είσοδος ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.