Απο τον παγκο του ιχθυοπωλειου … στο πιατο σας

«Ψαραγορά Ελευθερίου»: Φρέσκο ψάρι και καλομαγειρεμένα θαλασσινά με delivery

Τα φρέσκα και καλομαγειρεμένα θαλασσινά  αρέσουν σε όλους, αλλά είναι μπελάς. Μόλις σκεφτεί κανείς την διαδικασία και την μυρωδιά που αφήνουν στο σπίτι γρήγορα αλλάζει γνώμη! Ωραίο το ψαράκι, αλλά ποιος πάει μέχρι τον ψαρά, ποιος καθαρίζει και ποιος ψήνει;
 

Για να μην παιδεύεστε, σας βρήκαμε ένα ιχθυοπωλείο στην Κομοτηνή που φέρνει στην πόρτα σας ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Καθαρισμένο, έτοιμο για μαγείρεμα, ακόμα και delivery ολόφρεσκο ψητό ψάρι κατευθείαν … στο πιάτο σας από τον πάγκο!
 

Η «Ψαραγορά Ελευθερίου», μία οικογενειακή επιχείρηση των κ.κ. Λευτέρη Ελευθερίου, της συζύγου του, Δήμητρας και των παιδιών τους, Νίκου και Χαράς έχει παράδοση από το 1993. Ενώ παραμένει κλασικό εξελίσσεται με online παραγγελία και κατ’ οίκον παράδοση μέσα από 4 sites για online delivery, «Φαγί.gr», «eFood», «Clickdelivery.gr» και «Deliveras.gr» με δυνατότητα πληρωμής παραδοσιακά με μετρητά ή μέσω κάρτας και πολλές προσφορές!
 

Μοναδικές γευστικές συνταγές με τα αγαπημένα σας ψαράκια, γαριδομακαρονάδα σκορδολεμονάτη με μυρωδικά, μυδοπίλαφο, ριζότο με θαλασσινά και άλλα πολλά στις καλύτερες τιμές και στην ώρα που τα θέλετε με ένα τηλεφώνημα ή ένα «κλικ»! Για εσάς μένει η απόλαυση, τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω τους!


«Ψαραγορά Ελευθερίου»
Αγχιάλου 27 Νεόκτιστα, Κομοτηνή
2531 034613 και online delivery

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.