Συναυλια ελληνικης μουσικης με τη Ναταλια Λαμπαδακη και τη Λενα Τζαμπαζη

Για την ενίσχυση του Παραρτήματος Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής,  η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Ροδόπης, η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης, και η Λέσχη Κομοτηναίων διοργανώνουν την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, ώρα 9.30 μ.μ., συναυλία ελληνικής μουσικής στον αύλειο Χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν δύο εξαιρετικές νεανικές φωνές, η Ναταλία Λαμπαδάκη και η Λένα Τζαμπάζη.

Η είσοδος θα είναι με ελεύθερη συνεισφορά για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παραρτήματος Ν. Ροδόπης, γιατί οι ανάγκες των πασχόντων συνανθρώπων μας είναι μεγάλες. 

Ναταλία Λαμπαδάκη 

Η Ναταλία Λαμπαδάκη γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του Τμήματος μουσικής επιστήμης και τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση στο δημοτικό τραγούδι.
 
Είναι μέλος του γυναικείου πολυφωνικού συνόλου “ΠΛΕΙΑΔΕΣ”, του συγκροτήματος “GRIKANTA” (μουσική από την κάτω Ιταλία) καθώς επίσης και της μουσικής παράστασης “Ο κόσμος άλλαξε” με θεματολογία το ελαφρό ελληνικό τραγούδι (ρετρό). Επιπλέον είναι μέλος της ομάδας μουσικού κουκλοθεάτρου “Άρες μάρες” αλλά και ραδιοφωνική παραγωγός στο εναλλακτικό ραδιόφωνο. Παράλληλα, τα τελευταία 4 χρόνια συμμετέχει στο διερευνητικό φωνητικό εργαστήρι του βαρύτονου Σπύρου Σακκά.
 
Διακρίθηκε στην 4η ακρόαση νέων ερμηνευτών της μικρής άρκτου το έτος 2013.
 
Έχει συνεργαστεί με το συνθέτη Νίκο Κυπουργό ως σολίστ στην παιδική του όπερα “Σιωπή ο Βασιλιάς ακούει” (2013). Επίσης, πρωταγωνίστησε στη μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας” (2016-2017) σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου.
 
Το 2014 συμμετείχε στον δίσκο του Αλκίνοου Ιωαννίδη “Μικρή βαλίτσα” και το 2015 σε δύο παιδικούς δίσκους: “Οι 12 μήνες παίζουν κουκλοθέατρο” και “Ο μάγειρας ο Νικολός” (εκδόσεις Βάρφη).
 
Έχει στο ενεργητικό της πολλές συμμετοχές και συνεργασίες με διάφορους καλλιτέχνες όπως : Γιώργος Καζαντζής, Μιχάλης Σιγανίδης, exsilentio, Θοδωρής Κοτονιάς, Ανδρέας Καρακότας, Βασίλης Λέκκας, Θοδωρής Βουτσικάκης, ΛιζέταΚαλημέρη, Μαρία Θωίδου, Ηλιοδρόμιο, Μάκης Αϊβάζογλου, Γιάννης Παπαγεωργίου κ.α.
 
Σήμερα ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως τραγουδίστρια αλλά και ως καθηγήτρια δημοτικού τραγουδιού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

Λένα Τζαμπάζη 

Η Λένα Τζαμπάζη γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε την κλασική κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης στην ηλικία των είκοσι ενός. Από τότε ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική ως μέλος διάφορων σχημάτων, παίζοντας κλασική, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα σε ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου.
 
Έχει συμπράξει μεταξύ άλλων με τον Αντώνη Μιτζέλο, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Ζερβουδάκη. Δισκογραφικά έκανε το ντεμπούτο της με τον ερμηνευτή Θοδωρή Βουτσικάκη, με τον οποίο συνεργάζεται σε μόνιμη βάση. Με την Ναταλία Λαμπαδάκη αποτελούν ντουέτο τα τελευταία επτά χρόνια, μετρώντας πολλές εμφανίσεις και πολλά χιλιόμετρα.
 
Τέλος, διδάσκει κιθάρα σε μαθητές όλων των ηλικιών.
 
Info
Για τις χορηγίες σας μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Αγγελική Καρχαδάκη, Ταμία Ε.Α.Ε. Παραρτήματος Ροδόπης – 6944892212 και στην κ. Εύη Σακελλάρη – Μάϊνα, Γραμματέα Ε.Α.Ε. Παραρτήματος Ροδόπης – 6939348386.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.