Επίδειξη μόδας από τη Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής

13.06.2018 12:43

Για την υποστήριξη της Στέγης Αγάπης

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Η Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής, στο πλαίσιο του εθελοντικού της έργου, διοργανώνει επίδειξη μόδας, εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, στις 7:00 μ.μ, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve».
 
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η υποστήριξη του προγράμματος «ΣΤΕΓΗ ΑΓΑΠΗΣ»  στην Κομοτηνή, για την φροντίδα αστέγων συμπολιτών μας. Το πρόγραμμα ήδη λειτουργεί εδώ και ενάμιση χρόνο, σε ενοικιαζόμενο χώρο στην πόλη της Κομοτηνής, με ωφελούμενους 6 συμπολίτες μας και με την συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής.
 
Την εκδήλωση υποστηρίζουν με την εθελοντική συμμετοχή τους και ευγενικές χορηγίες τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εταιρείες, ιδιώτες και σύλλογοι της Ροδόπης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής:
 
Καταστήματα ένδυσης Aralie, Mateosisian, Παιδικά Eponymo, Νυφικά Χρυσό Κουφέτο, Εσώρουχα - Μαγιό Katsikaki, Υποδήματα παιδικά  ZOO Shoes, Οπτικά ΚΙΤΖΙΔΗΣ, Κομμωτήριο Sakis, Μακιγιάζ ORAMA, Περιποίηση ονύχων Nyxomania, Κοσμήματα Ioannas handmade, Ωδείο Κόψας, Οφθαλμολογικό Ιατρείο Γιάννης Κοσμίδης, Περιποίηση σώματος Laserderm, Αθλητικό Κέντρο Ladies Fitness club, Schur Flexibles group, Ξενοδοχεία DEMOCRITUS, Chris and Eve, Μετακινήσεις ΑΣΤΙΚΑ Κομοτηνής, Ηχητική κάλυψη The Art of Production, Άνθη - Φυτά Γαρδένια, Τυπογραφικά ΤΣΙΜΟΥΡΔΑΓΚΑ, Γ. ΦΥΓΚΑΣ, Ποτοποιία - Οινοποιία ΘΡΑΚΗΣ, Φωτογραφία Ιωάννης Τεπετσικλής, DJ Αντώνης Καμπουρίδης, ΚΝΙΚΟΣ "Το Μανάβικο της Κομοτηνής", Ι.ΚΤΕΟ ΡΟΔΟΠΗΣ.
 
Με την απόδειξη της πρόσκλησης εισόδου, με την οποία θα ενισχυθεί ο ανωτέρω σκοπός, προσφέρεται έκπτωση 25% για αγορές από το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων που συμμετέχουν στη δράση. Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση πλούσιων δώρων.
 
Για όσους επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης προς το χώρο της εκδήλωσης με minibus των ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Σημείο αναχώρησης μπροστά από το Δημαρχείο Κομοτηνής και ώρα 6:30 το απόγευμα.
 
Η φιλανθρωπική διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής (Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ). Την παρουσίαση έχει αναλάβει η κ. Μαίρη Σκλαβίδη. Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης».
 
«Η παρουσία όλων θα ενισχύσει το σκοπό!» σημειώνει η Λέσχη.
 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine