Στο εδωλιο του κατηγορουμενου αυριο αγροτες της Καλλιστης

Σε συμπαράσταση την ώρα της δίκης καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Την πλήρη συμπαράσταση του στους αγρότες της Καλλίστης που δικάζονται την Τρίτη 26 Ιουνίου στην Κομοτηνή, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής.

«Για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται ότι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, έχει στο στόχαστρο κάθε δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των φοιτητών, των αγροτών, που παλεύουν για την καλυτέρευση της ζωής τους, με επίκεντρο την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους.  Επισημαίνουμε  ότι  οι αντιαγροτικές πολιτικές τους είναι αυτές που αναγκάζουν τους αγρότες να αφήνουν τα χωράφια τους και να βγαίνουν στο δρόμο του αγώνα» τονίζει το Σωματείο για να επισημαίνει πως «η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακολουθεί την ίδια αυταρχική πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ. Η εποχή  που ο κ. Πρωθυπουργός έβγαζε λογίδρια ανεβασμένος στα τρακτέρ των μπλόκων πέρασε, τώρα το λόγο έχει η τρομοκρατία των αγροτοδικείων».

Παράλληλα το Σωματείο διαβεβαιώνει πως «οι εργαζόμενοι, θα σταθούμε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των αγροτών. Και μαζί τους, θα βροντοφωνάξουμεότι η τρομοκρατία των αγροτοδικείων δεν θα περάσει. Όπως δεν τους τρομοκράτησαν τα πράσινα και γαλάζια αγροτοδικεία, έτσι δεν πρόκειται   να τους γονατίσουν και τα αγροτοδικεία,  που φέρνουν τη σφραγίδα της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ». 

Η ανακοίνωση καταλήγει καλώντας «τους εργαζόμενους, τους νέους, τις γυναίκες, να σταθούμε στο πλευρό των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων που  διώκονται και να απαντήσουμε  στην νέα τρομοκρατία με αλληλεγγύη στους νέους αγώνες που έρχονται. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου θα βρεθεί την ώρα της δίκης στο πλευρό των συναδέλφων μας που δικάζονται.

Η τρομοκρατία των αγροτοδικείων δεν θα περάσει!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.